Get ready for beta!

Halo Wars 2 Blitz: Game modes, beginner's tips, and more

One Windows

Microsoft is building a new Windows 10 Shell for PC, Mobile and Xbox

On the Inside

Everything you need to know about the Xbox Insider Program

Beautiful compromises

Surface Studio review: you'll want one, even if you don't need one

3-in-1

Is this the Surface Phone? Microsoft awarded patents for foldable devices

Windows Central Offers

MCSE Certification bundle is just $39

Even more improvements

All the changes found in Windows 10 build 15007!

Games as a Service

What does the cancellation of Scalebound mean for future Xbox exclusives?

Windows Central Offers

Save $90 on these FRESHeBUDS Pro Magnetic Bluetooth Earbuds

Returning for 2017

We're back with an new episode of #AskDanWindows

Lifetime Subscription

VPNSecure is currently 91% off

Our favorite things

The Best of CES 2017 Awards

Infinity Edge in your hand

The XPS 13 2-in-1 is the Dell convertible we've always wanted

Project Valerie

Razer just made a laptop with three — THREE! — 17-inch 4K displays. 😱

Great design from Palo Alto

HP's CES 2017 releases are truly gorgeous PCs

Intel and Google's big day

CES 2017 Day Two: New laptops, new phones, and old ideas made new

Take five is better than ever

The updated Lenovo ThinkPad X1 packs Kaby Lake chips and zero bloatware

Everything we know about the next Xbox: Project Scorpio

UWPowered

'Game Mode' for Windows 10 will power Xbox One and Scorpio games too

Buyer's guide

Best accessories for Microsoft Surface Book

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 15 of 15
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Bearach
  • 1 Post By gectra
  • 1 Post By rideboarder
  • 1 Post By tgp
  • 1 Post By power5
  1. gectra's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #1  
    Hi!
    I just found that my WP7.8 Lumia 710 doesn't open in the SETTING/APPLICATIONS the PHONE option. I have no idea what could be the problem. I have the sim inserted well, I have great signal strengh, I can make calls, etc, but that menu doesn't open at all. I tried restarting, changing the inserted SIM, but nothing helped.

    Do you have any idea what causes the problem and how could I solve it?

    Thank you very much ideed.
  2. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #2  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:32 PM.
    gectra likes this.
  3. gectra's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #3  
    I updated it with the disconnecting method via Zune. I am not precisely sure about soft-reset, if it's a simple restart, than I have tried it a thousand times.
  4. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #4  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:32 PM.
  5. gectra's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #5  
    Are you sure that this will solve the problem? (Isn't it possible, that the network provider disabled the menu?) Is it sure that this problem is so serious that I must hard reset the device? How many times is it allowed to use the same activation key on my device?
    EDIT
    Zune says it has a restore point...Do you think it would help? I think after restoring the device I will need to update it again :((
  6. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #6  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:33 PM.
  7. gectra's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #7  
    Thank you very much indeed for your quick replies. I have just contacted MS Support, now looking for some news from them. :)
    Bearach likes this.
  8. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #8  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:42 PM.
  9. rideboarder's Avatar
    Member

    Posts
    104 Posts
    #9  
    I just wanted to add that this menu works fine on my lumia 710 with tmobile. I updated via the seven-eighter tool to 7.8.
    Bearach likes this.
  10. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #10  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:42 PM.
  11. tgp
    tgp is offline
    tgp's Avatar
    Member

    Posts
    3,741 Posts
    Global Posts
    4,653 Global Posts
    #11  
    I have an unlocked Lumia 710 that I updated by using the Zune/Internet disconnect trick. Phone settings opens fine.
    Bearach likes this.
  12. power5's Avatar
    Member

    Posts
    1,222 Posts
    Global Posts
    1,610 Global Posts
    #12  
    I had that happen on one of my Titans. I am pretty sure it was on the one I currently have. I did a hard reset after trying to figure out what could be causing the issue, and now that menu works again. I have also just confirmed that it works on my 7.8 updated Titan still.
    Bearach likes this.
  13. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #13  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:43 PM.
  14. gectra's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #14  
    Microsoft Customer Service did actually nothing. If I hard reset my device I will be asked my activation key, won't I? How many times can I use it? Thank you.
  15. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    425 Posts
    #15  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:43 PM.

Similar Threads

  1. New to Windows Phone 7 and Lumia 710
    By Raylz in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 14
    Last Post: 04-07-2013, 01:10 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 09-15-2012, 10:17 PM
  3. Replies: 21
    Last Post: 11-03-2011, 12:45 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-30-2011, 12:06 AM
  5. Verizon does not release phone dates ?
    By gibbyhome in forum HTC Trophy
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2011, 01:08 AM

Posting Permissions