1. johnnylai's Avatar
    anyone face this problem before, can slove it?
    wp_ss_20130213_0002-1-.png
    wp_ss_20130213_0003-1-.png
    wp_ss_20130213_0001-1-.png
    Last edited by johnnylai; 02-13-2013 at 04:50 AM. Reason: add more picture
    02-13-2013 04:46 AM
  2. rajkumr's Avatar
    Wow! Never seen anything like it!

    I can only give 2 suggestions,
    1. Try a hard reset.
    2. If hard reset doesn't help, then i would guess its a hardware problem and take your phone in for replacement.
    02-13-2013 04:59 AM
  3. johnnylai's Avatar
    Wow! Never seen anything like it!

    I can only give 2 suggestions,
    1. Try a hard reset.
    2. If hard reset doesn't help, then i would guess its a hardware problem and take your phone in for replacement.
    this problem only occur on photo hub main page. :/ maybe i installed some buggy app? need more advice before i do hard reset, i dont want to waste my time to install apps and setting again :S
    02-13-2013 05:02 AM
  4. rajkumr's Avatar
    Then try uninstalling all the photo related apps and see wether the problem is solved.

    Since photo hub is a system app, the only way to reset it is by a hard reset.
    02-13-2013 05:07 AM
  5. johnnylai's Avatar
    Then try uninstalling all the photo related apps and see wether the problem is solved.

    Since photo hub is a system app, the only way to reset it is by a hard reset.
    performing hard reset....

    and problem slove
    Last edited by johnnylai; 02-13-2013 at 06:44 AM.
    02-13-2013 05:38 AM
  6. rajkumr's Avatar
    Good to know!
    02-13-2013 07:50 AM
  7. philpeeps's Avatar
    Wow! Never seen anything like it!

    I can only give 2 suggestions,
    1. Try a hard reset.
    2. If hard reset doesn't help, then i would guess its a hardware problem and take your phone in for replacement.
    Hard reset is first line of defense? **** no...

    Try a soft reset first if you haven't already. THAT should ALWAYS be the first step in trying to resolve an issue, not a damn hard reset!!!
    johnnylai likes this.
    02-13-2013 08:09 AM
  8. elianomarques's Avatar
    I'm having the same problem...
    Last edited by elianomarques; 12-18-2013 at 05:07 PM.
    12-18-2013 11:10 AM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-22-2012, 08:57 AM
  2. Problem with photo orientation after plugging into Zune
    By kennylsh in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2012, 11:48 AM
  3. Strange Problem with notification/status area of screen
    By RellD05 in forum Windows Phone 7
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2012, 07:28 PM
  4. Problem With The Screen
    By Vankade in forum Samsung Focus
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2011, 11:52 AM
  5. Problem with touch screen.
    By psyberjay in forum Samsung Focus
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2011, 08:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD