Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. Cliff Jackby's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
       #1  
    Ok, it wasnt easy to get the title correct, cuz i dont know the problem per say.



    Im trying to open the Menu link in the picture below. To open that link it requres me to keep it pressed for a

    1-2 sec. But when i do that, the IE "share link", "open in new tab" ect opens up.



    Is there anyway to fix this other then going to another browser, i really like IE.

    wp_ss_20130709_0002.jpg wp_ss_20130709_0001.png



    I really hope there is a way around this. No point going for desktop version cuz there's no difference in the layout between

    desktop and mobilversion.
    Last edited by Cliff Jackby; 07-10-2013 at 04:34 AM.
  2. HeyCori's Avatar
    Mod Emeritus

    Posts
    5,251 Posts
    Global Posts
    5,276 Global Posts
    #2  
    I assume that's the mobile version of the site. You could try desktop mode.
  3. Cliff Jackby's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
       #3  
    Actually, one picture is desktop version and the other one is mobilversion.

    As I said, there is no difference between the two versions.

    No one seen this problem before?

    Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
  4. Cliff Jackby's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
       #4  
    And its not just that site. I'm having the same problem with www.noxxic.com



    Am I the only one having these issues?

    edit: and ni, it does not help switching to mobilversion or desktop version. Its the same, just as before.


    Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
  5. Cliff Jackby's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
       #5  
    Noone has any tips or ideas?

    Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
  6. #6  
    What exactly is the problem?
  7. Cliff Jackby's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
       #7  
    I tried to explain it in the first post, but its kind of hard.

    When I'm at airbrushtutor or nooxic I can't use that site web menu. It doesn't make any difference if I change to desktop version or not.

    The menu want to be prest for 1 second to be accessed but doing that opens up IE "share link" or "open in another tab" option.
    I can't use those websites on my phone and that is sad. :/

    Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
  8. N_LaRUE's Avatar
    Member

    Posts
    16,541 Posts
    Global Posts
    16,549 Global Posts
    #8  
    Quote Originally Posted by Cliff Jackby View Post
    I tried to explain it in the first post, but its kind of hard.

    When I'm at airbrushtutor or nooxic I can't use that site web menu. It doesn't make any difference if I change to desktop version or not.

    The menu want to be prest for 1 second to be accessed but doing that opens up IE "share link" or "open in another tab" option.
    I can't use those websites on my phone and that is sad. :/

    Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
    My guess would be that coding at the site is messed and has nothing to do with IE. I've run into issues with sites on other devices so it's not uncommon. Even though the site appears to be a 'mobile' site they could have easily messed up. I'd contact the site administrator personally. I checked with my phone I can use Welcome to Airbrush Tutor either. Not sure about Noxxic - Stay Epic as I was able to go to the forums and about.

    Another thing I'd do is check to see if it's just WP doing this or if someone with and Android phone or iPhone has the same issue. Sometimes developers have a tendency to forget there are multiple devices accessing their sites and don't set them up right.

    I find it funny how people jump on the browser first and think that webdevs are somehow incapable of screwing up their code.
    Ignorance, there is a cure.

    I'm on Instagram - nlarue1971 - Travel and food photos is my thing taken by my L920

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 07-16-2014, 04:23 AM
  2. Why my headphone pause button pause the music with lag?
    By Ahmadali Shafiee in forum Nokia Lumia 820
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2013, 03:11 PM
  3. Nokia Drive Problems
    By Dominic Moss in forum Nokia Lumia 800
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2013, 12:53 PM
  4. Help needed with wifi
    By akhilc in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2013, 11:30 AM
  5. Flashing Lumia 928 with Lumia 920 Image
    By AR2186 in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2013, 10:17 PM

Posting Permissions