1. hsn97's Avatar
    Hi people, while scrolling down the tiles or live tiles, i some times see black area instead of the live tiles for about 1 or 2 sec and then the tiles appear as if they didn't render or if it's a graphic glitch, It doesn't happen very often but it does happen. Have you guys ever came accross this issue in your WP?
    08-28-2013 11:50 AM
  2. hsn97's Avatar
    Anyone?
    08-28-2013 12:32 PM
  3. DBDev's Avatar
    I haven't seen it, but I'm on WP7
    08-28-2013 01:08 PM
  4. hsn97's Avatar
    I haven't seen it, but I'm on WP7
    Im talking about WP8
    08-28-2013 02:08 PM
  5. DBDev's Avatar
    Im talking about WP8
    I understood that, but I just wanted to mention it :)
    08-28-2013 02:52 PM
  6. hsn97's Avatar
    I understood that, but I just wanted to mention it :)
    oh, thanks for the reply! :)
    08-28-2013 03:22 PM
  7. crash1989's Avatar
    Hi people, while scrolling down the tiles or live tiles, i some times see black area instead of the live tiles for about 1 or 2 sec and then the tiles appear as if they didn't render or if it's a graphic glitch, It doesn't happen very often but it does happen. Have you guys ever came accross this issue in your WP?
    No, I haven't seen it on my 920. Can you please tell us which device you are using, maybe if it is a lower spec device you might see small lag while opening apps and scrolling.

    Also if you have a Nokia device one option could be to enable High sensitivity and do a soft reset to clear any apps which might be stuck in the background.
    08-28-2013 03:55 PM
  8. hsn97's Avatar
    No, I haven't seen it on my 920. Can you please tell us which device you are using, maybe if it is a lower spec device you might see small lag while opening apps and scrolling.

    Also if you have a Nokia device one option could be to enable High sensitivity and do a soft reset to clear any apps which might be stuck in the background.
    I have a Lumia 620, High Sensitivity starts from Lumia 720, i've tried restarting and even tried a hard reset for some other reason but it did happen before the hard reset too but its just that im seeing this more now.
    08-28-2013 04:17 PM
  9. Mahdi Ghiasi's Avatar
    I also have seen this issue on my Lumia 620, especially when I have low internal storage space.
    08-29-2013 02:28 AM
  10. hsn97's Avatar
    I also have seen this issue on my Lumia 620, especially when I have low internal storage space.
    then it must be a problem, but i have 3-3.5 GB free but still it happens.
    08-29-2013 02:44 AM
  11. minus365's Avatar
    did you try to reset your phone to factory settings?
    08-29-2013 03:30 AM
  12. hsn97's Avatar
    did you try to reset your phone to factory settings?
    Yes.
    08-29-2013 06:53 AM

Similar Threads

  1. Replies: 60
    Last Post: 08-23-2015, 10:24 AM
  2. Media Sound Issue
    By WPmunkey in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2013, 03:10 AM
  3. Is it necessary to restart WP8 in a day or two?
    By hsn97 in forum Windows Phone 8
    Replies: 39
    Last Post: 09-01-2013, 01:12 AM
  4. Not connected (red) whatsapp connection issues
    By marcelobaggio in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2013, 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD