Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

Your go-to laptop guide

Introducing our ultimate laptop buyer's guide

Listen here

Attn Android and iPhone users: What you need to know about Windows phone

Old is new?

The original Surface Pro still holds its own in the 2-in-1 world

Xbox Greenlight?

No, internet, Microsoft isn't opening Xbox to all UWP games

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 21 of 21
  1. hexapixel's Avatar
    Member

    Posts
    9 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Not sure which forum this belongs in, but when I access the forums on the WpCentral app for my 920 I keep getting this message: The response from the Tapatalk API was not valid, please retry your action. (using the latest app version btw)

    Anyone else getting this?
  2. ProfessorTripp's Avatar
    Member

    Posts
    202 Posts
    Global Posts
    629 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #2  
    I am too, I saw it for the first time about 24 hours ago. Last night doing a manual refresh worked but tonight the error pops up every time I enter the forums.
  3. nessinhaw's Avatar
    Member

    Posts
    367 Posts
    Global Posts
    487 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #3  
    same thing happening here! i get this error everytime i open the app and access the forum...
  4. irvin792's Avatar
    Member

    Posts
    1,152 Posts
    Global Posts
    1,280 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #4  
    Same here, participated pane not loading
  5. bozza72's Avatar
    Member

    Posts
    790 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5  
    Yup same here, using 1308
  6. TruPlaya187's Avatar
    Member

    Posts
    741 Posts
    Global Posts
    806 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6  
    Yep me too I got this error this morning!
  7. HIllste1's Avatar
    Member

    Posts
    24 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7  
    Me too. But the forum still works
  8. awesumjon's Avatar
    Member

    Posts
    125 Posts
    Global Posts
    132 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #8  
    The same here.
  9. jlynnm350z's Avatar
    Member

    Posts
    272 Posts
    Global Posts
    273 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #9  
    Meeeeeeee tooooooooo
  10. lsmachado's Avatar
    Member

    Posts
    678 Posts
    Global Posts
    1,175 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #10  
    Same for me as well.
  11. Nakazul's Avatar
    Member

    Posts
    335 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #11  
    Mr Bennett probably knows about it. Got a error message saying the API for tapatalk (or what ever there called) changed.
  12. Jay_wpcentral's Avatar
    Member

    Posts
    337 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #12  
    Same issue here
  13. Jnbs's Avatar
    Member

    Posts
    368 Posts
    Global Posts
    409 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #13  
    Me too.., The "participated" section is in blank, and should contain all of the threads that I have participated..
  14. Aggemam's Avatar
    Member

    Posts
    59 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #14  
    Damn it! I thought it was just me. I flashed a new ROM on my L920 last night. And then this tapatalk API error shows up. So I assumed something had gone wrong. Guess not. :-)
  15. Dante X's Avatar
    Member

    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    87 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #15  
    Same problem here :/
  16. Blkacesvf41's Avatar
    Member

    Posts
    1,167 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #16  
    Same here. Something is going on.
  17. ttsoldier's Avatar
    Retired Ambassador

    Posts
    4,160 Posts
    Global Posts
    4,833 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #17  
    It seems to be a problem with mobile nations servers. It's not the app. I'm sure they will sort it out soon :)
  18. Blkacesvf41's Avatar
    Member

    Posts
    1,167 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #18  
    It looks like it's back to normal
  19. Jay_wpcentral's Avatar
    Member

    Posts
    337 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #19  
    Back to normalcy :)
  20. troylytle's Avatar
    Member

    Posts
    883 Posts
    Global Posts
    884 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #20  
    Sorry to spam Jay. Lol.
  21. unstoppablekem's Avatar
    Member

    Posts
    8,140 Posts
    Global Posts
    8,649 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #21  
    I thought I was banned from the forums, lol! It is fixed now though.

Posting Permissions

";