We made some changes

Our new forums are here!

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

Creators Update comin' at ya

These are the coolest new features in the next big Xbox One update (video)

Buyer's guide

The Razer Blade 14 is the best laptop Razer has to offer

Windows 10 app gems

10 terrific Windows 10 apps you should be using

Tower of power

Here's what we think of Dell's XPS Tower Special Edition

Quite a deal

Grab the complete C# coding bootcamp for $41!

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 63
Like Tree8Likes
  1. Epic Pie's Avatar
    Member

    Posts
    48 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #26  
    Oh fudge, screw this app. It's working for sometimes, and becomes unavailable again after awhile. The app definitely needs an update. That's it, I'm sticking to MyTube.
    Jaripi and mrdeeds_72 like this.
  2. Prezdhill's Avatar
    Member

    Posts
    11 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #27  
    Any of you WPC folks know what's going on? You're like my only source for this kind of stuff :P
  3. Orlok1138's Avatar
    Member

    Posts
    164 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #28  
    Yup, mine has been saying service unavailable all day.
  4. freypal's Avatar
    Member

    Posts
    97 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #29  
    Quote Originally Posted by Prezdhill View Post
    Thanks for the tip, but it's still down. IE worked, so at least I know it's not my network.
    Same, I'd already tried m.youtube.com and that worked. App didn't work. I un-installed and re-installed and still nothing.
  5. Martsicky's Avatar
    Member

    Posts
    1,305 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #30  
    Mine is working fine since I have downloaded it. About 7 hrs of using and its all right. Lumia 820 running GDR2/Amber
    Last edited by Martsicky; 08-14-2013 at 03:51 PM.
  6. mrdeeds_72's Avatar
    Member

    Posts
    192 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #31  
    This app was a battery hog for me. Uninstalled.
  7. chandu4money's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #32  
    Battery was draining heavily, uninstalled.
  8. freypal's Avatar
    Member

    Posts
    97 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #33  
    It's working now.
  9. Epic Pie's Avatar
    Member

    Posts
    48 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #34  
    Quote Originally Posted by freypal View Post
    It's working now.
    Yup, you're right. It's working again right now. But I wonder if it's temporarily working or finally fixed.
  10. Orlok1138's Avatar
    Member

    Posts
    164 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #35  
    Quote Originally Posted by Epic Pie View Post
    Yup, you're right. It's working again right now. But I wonder if it's temporarily working or finally fixed.
    not for me..
  11. Jay_wpcentral's Avatar
    Member

    Posts
    337 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #36  
    The app is now gone from the store!!!

    Thanks god I had paid for MetroTube. Will use that for now.
  12. Epic Pie's Avatar
    Member

    Posts
    48 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #37  
    Quote Originally Posted by Jay_wpcentral View Post
    The app is now gone from the store!!!

    Thanks god I had paid for MetroTube. Will use that for now.
    Nope, the app is still available in the store.
  13. Epic Pie's Avatar
    Member

    Posts
    48 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #38  
    And is it just me, or the app seems to be working fine only in 3G/4G?
  14. gedzum's Avatar
    Member

    Posts
    1,972 Posts
    Global Posts
    1,992 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #39  
    My unlisted uploads are not showing up again. Wondering what they're up to.

    Edit: nvm it shows up right after I posted lol just like before
  15. Daniel Rubino's Avatar
    Editor-in-chief

    Posts
    992 Posts
    Global Posts
    1,034 Global Posts
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #40  
    Quote Originally Posted by Prezdhill View Post
    Any of you WPC folks know what's going on? You're like my only source for this kind of stuff :P
    No idea. But will ask and do a quick post.
  16. juan6996's Avatar
    Member

    Posts
    341 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #41  
    I'm also having problems using the app. Getting an error message, nothing will load.
  17. RoscoeTenkoya's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #42  
    Yeah I'm having the same problem ad well
  18. Oranges123's Avatar
    Member

    Posts
    33 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #43  
    Does this new one have the "Other" storage issue like the previous version had? The one that got pulled before was perfect apart from that one problem. I remember it took away a big chunk of storage space that it never gave back when watching videos.
    Last edited by Oranges123; 08-16-2013 at 02:29 PM.
  19. Daniel Rubino's Avatar
    Editor-in-chief

    Posts
    992 Posts
    Global Posts
    1,034 Global Posts
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #44  
    Okay, we've figured out WHAT the problem is, we just don't know WHY exactly it's happening (it's one of two scenarios)

    Microsoft is formulating a response and I'm waiting a bit for that, however we'll run the story soon. Stay tuned.
  20. kenzibit's Avatar
    Member

    Posts
    571 Posts
    Global Posts
    581 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #45  
    Glad I'm not the only one with this.... as a matter of fact the only wp7.8 with this. Very frustrating
  21. mikey2toes's Avatar
    Member

    Posts
    132 Posts
    Global Posts
    133 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #46  
    It may be due to the outlook.com outage today which is still affecting mobile users.
  22. Daniel Rubino's Avatar
    Editor-in-chief

    Posts
    992 Posts
    Global Posts
    1,034 Global Posts
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #47  
  23. KitN's Avatar
    Member

    Posts
    38 Posts
    Global Posts
    536 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #48  
    I'm having nothing but problems with this app! I keep getting an error stating "Something went wrong and we don't know what"!!

    Anyone else having this problem or known how to fix it?

    P.S. I have uninstalled it, reset my phone, reinstalled it yet still the same problem. I'm able to stream Netflix and view YouTube through the IE browser but not through the app! :'(
    Sent from my RM-917_nam_usa_100 using Board Express
  24. KitN's Avatar
    Member

    Posts
    38 Posts
    Global Posts
    536 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #49  
    Nevermind, I see now a lot of other people with the same problem. Oh boy!

    Any ETA on a fix?
    Sent from my RM-917_nam_usa_100 using Board Express
  25. Martsicky's Avatar
    Member

    Posts
    1,305 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #50  
    Quote Originally Posted by KitN View Post
    Nevermind, I see now a lot of other people with the same problem. Oh boy!

    Any ETA on a fix?
    Sent from my RM-917_nam_usa_100 using Board Express
    not really, but I would expect it very soon. + Metrotube seems to be affected also | myTube developer is already working on fix.
    Last edited by Martsicky; 08-15-2013 at 07:03 AM.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 31
    Last Post: 09-19-2013, 12:56 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 08-31-2013, 05:33 AM
  3. MyToDo [New App]
    By Johnny 2 by Four in forum App Spotlight
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2013, 05:02 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 08-14-2013, 12:19 PM
  5. Apps I recommend.
    By homieson89 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 08-13-2013, 08:55 PM

Posting Permissions

";