Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 3 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 51 to 75 of 218
Like Tree16Likes
  1. Arsenic17's Avatar
    Member

    Posts
    167 Posts
    #51  
    Ever since the update (possibly a glitch in WP8?) each time a story is published, I get TWO toast notifications instead of one. Havent had this issue before. Also, as others have mentioned, even when I am signed in to the app, I cannot post on articles as it gives an error. Like the new look though (basically the same).;
  2. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #52  
    The two toast issue seems to only affect Windows Phone 8, I'm looking into it :) The comment error can be fixed by deleting your wpcentral account from the settings screen, restarting the app and then trying to comment again
  3. Duvi's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    2,976 Posts
    Global Posts
    19,947 Global Posts
       #53  
    This app is insanely quick on WP8 and my 920. Looks sexii too!

    Sigs coming?

    WPCentral Mod | Retired Android Central Mod | CrackBerry Mod
    Thanked by:
  4. shinygerbil's Avatar
    Member

    Posts
    208 Posts
    #54  
    Every time I try and Thank a post in the forums through the app, it crashes. Already known?
  5. #55  
    Hi,

    First of all I should say that this is amazing application. But:) For some reason I can't log-in on forums in app. I log-in just fine using my hotmail account as on desktop as on my 920 through browser. But when I try to log-in inside the app - it say that my login/password is incorect. What I do wrong?

    tnx
  6. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #56  
    Quote Originally Posted by shinygerbil View Post
    Every time I try and Thank a post in the forums through the app, it crashes. Already known?
    yep known and fixed in v3.2 which I'm testing now, it's a result of the forums upgrade which was completed last week :)
  7. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #57  
    Quote Originally Posted by Sergei Trofimov View Post
    Hi,

    First of all I should say that this is amazing application. But:) For some reason I can't log-in on forums in app. I log-in just fine using my hotmail account as on desktop as on my 920 through browser. But when I try to log-in inside the app - it say that my login/password is incorect. What I do wrong?

    tnx
    Unfortunately there's some discrepancy between the passport system and the app's login methods at the moment. For now, log in on the site and click the 'cog' to go to your settings. From there you should be able to create a mobile nations account password which will be linked to your hotmail.
    That will work with the app whilst we look at how to integrate passport into the app.
  8. #58  
    Tnx a lot! Now it's working like a charm.
  9. Talderon's Avatar
    Developer

    Posts
    704 Posts
    #59  
    I bought the app! Great app! :ninja:
    Talderon


    Device: Black Nokia Lumia 1520 (32GB Edition)
    Network: AT&T (LTE)
    Location: Redmond, WA
  10. Arsenic17's Avatar
    Member

    Posts
    167 Posts
    #60  
    Just to keep you updated, before I was only getting two toast notifications per story, but now my phone will repeadly toast me every 15 minutes or so until I open the app and look at the story. Otherwise it toasts all day long for the same story.
  11. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #61  
    Quote Originally Posted by Arsenic17 View Post
    Just to keep you updated, before I was only getting two toast notifications per story, but now my phone will repeadly toast me every 15 minutes or so until I open the app and look at the story. Otherwise it toasts all day long for the same story.
    Arsenic, this should be fixed in the v3.2 update which I am finalising right now
    Last edited by JayTBennett; 11-22-2012 at 02:25 AM.
  12. Arsenic17's Avatar
    Member

    Posts
    167 Posts
    #62  
    Quote Originally Posted by JayTBennett View Post
    Arsenic, this should be fixed in the v3.2 update which I am finalising now
    Good to hear jay. Thanks for the hard work. I know you mentioned it was wp8 issue but it also occurs on my old Lumia 900. Which I turned on yesterday for a few hours
  13. Mr. Tofu's Avatar
    Member

    Posts
    233 Posts
    Global Posts
    235 Global Posts
    #63  
    I was having some issues with this app if you could help me. It was first crashing a few times when i tried to 'thank' a user. after that, it just 'denied' my requests. I wasn't able to post anything (though it showed me logged in). I uninstalled it to try to reinstall it but apparently there is no purchased list in the app store? I am new to Windows Phone and the smartphone world in general. Is there any way to recover this app instead of buying it again? and was anyone else having these issues?

    *edit* ok, i see someone wrote in about the same issue a few comments up But is there anything that can be done about the 'missing' app?
  14. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #64  
    You should be able to reinstall by tapping buy the first time and then you will be told that you have already paid and asked if you want to install again.

    As for thanks issue, should be an update end of next week :)
  15. Jammo's Avatar
    Member

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #65  
    Same problem for me. I upgraded from an omnia 7 to a Nokia 920 and it states i need to buy the app again and it's not listed in my purchased apps.
  16. Mr. Tofu's Avatar
    Member

    Posts
    233 Posts
    Global Posts
    235 Global Posts
    #66  
    Thanks Jay! Looking forward to the fix and it did show as already purchased so i was able to just download it again (after hitting 'buy')
  17. Jammo's Avatar
    Member

    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #67  
    I clicked buy and it asked me to pay again 79p. Is this because i downloaded it when you dropped the price to free a while back?
  18. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #68  
    Quote Originally Posted by evoga View Post
    I clicked buy and it asked me to pay again 79p. Is this because i downloaded it when you dropped the price to free a while back?
    evoga that shouldn't happen if you're using the same account. If it is then please contact support at billing.microsoft.com as I have no control over the store
  19. Blkacesvf41's Avatar
    Member

    Posts
    895 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #69  
    Well, I'm impressed with this app. It works great and the UI with "live tiles" to access the forums is a nice touch! I sure was expecting something more basic. Well done!!
    Thanked by:
  20. Blkacesvf41's Avatar
    Member

    Posts
    895 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #70  
    Quote Originally Posted by lak611 View Post
    This is by far the best way to view and post in the forums on a Windows Phone.
    Agreed. This beats going through the browser by a mile!!
    Thanked by:
  21. Mr. Tofu's Avatar
    Member

    Posts
    233 Posts
    Global Posts
    235 Global Posts
    #71  
    Thanks for the update, Jay, I'm able to 'thank' and post with no prob. I am noticing though, that during use of the app, when returning to the home screen or even after closing the app, the wpcentral icon goes 'dark' for a while with the word 'windows' on the left side of the tile spelled from top to bottom. It's basically a dark blank with the said word. Not sure if you've run into this yet...
  22. Jay Bennett's Avatar
    Resident Developer

    Posts
    1,069 Posts
    #72  
    Quote Originally Posted by Mr. Tofu View Post
    Thanks for the update, Jay, I'm able to 'thank' and post with no prob. I am noticing though, that during use of the app, when returning to the home screen or even after closing the app, the wpcentral icon goes 'dark' for a while with the word 'windows' on the left side of the tile spelled from top to bottom. It's basically a dark blank with the said word. Not sure if you've run into this yet...
    yeah very aware of it :( fixed a lot of instances just working on a permanent fix
    Thanked by:
  23. irvin792's Avatar
    Member

    Posts
    1,105 Posts
    Global Posts
    1,225 Global Posts
    #73  
    Quote Originally Posted by JayTBennett View Post
    yeah very aware of it :( fixed a lot of instances just working on a permanent fix
    mine seems to "black out" more frequently since latest update.

    Love the app though, amazing work. The tile looks great on the 920 now :)
  24. abhishek8605's Avatar
    Member

    Posts
    196 Posts
    #74  
    This is a great app. However, I bought it mainly for the forums and I can't login with my passport account. Hopefully you guys can solve this issue sometime in the future.
    Thanked by:
  25. GreenScrew's Avatar
    Member

    Posts
    217 Posts
    #75  
    This app should be ported to Windows 8!!!!
Page 3 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Posting Permissions