Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. ncxcstud's Avatar
    Member

    Posts
    1,057 Posts
       #1  
    Whenever I post a comment to a news article on the front page of WPCentral, if I refresh the page (or leave and come back) my comment disappears.

    Am I not allowed to comment on things? Sometimes comments go through, most of the time it doesn't. I have no idea whats going on...

    I've tried to ask a question 3 or 4 times in the NL920 for 49.99 article through the comment system and each time my post disappears and is no where to be found.

    Thanks y'all!
    Pastor of All Saints Lutheran Church in Mason, MI
    God's work, our hands.
    Preaching the Gospel.
    Holding a Windows Phone.

  2. Joelist's Avatar
    Member

    Posts
    174 Posts
    Global Posts
    624 Global Posts
    #2  
    I also cannot do comments.

    Also your Passport service does nothing but throw javascript errors.

    PLEASE fix the authentication - the issues are making WP Central basically useless.
  3. #3  
    I'm looking at the spam protection and both your names are not listed in the approval queue so the comments should be live. Try publish them again and let me know if you continue to have issues.

    Can you also expand on "JavaScript issues"? Could you publish a screenshot of errors being reported?

    Thanks :happy:

    Richard Edmonds
    UK Editor - Windows Phone Central
    Newsroom UK Shift Manager - Mobile Nations

    Email: rich@mobilenations.com
    Twitter: @RichEdmonds
    Socl: RichEdmonds
  4. ncxcstud's Avatar
    Member

    Posts
    1,057 Posts
       #4  
    Thanks for looking into it Rich! Maybe I was making too many comments and it kicked me out.
    Pastor of All Saints Lutheran Church in Mason, MI
    God's work, our hands.
    Preaching the Gospel.
    Holding a Windows Phone.

  5. lkaila's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by Rich Edmonds View Post
    I'm looking at the spam protection and both your names are not listed in the approval queue so the comments should be live. Try publish them again and let me know if you continue to have issues.

    Thanks :happy:
    I've also had this issue since the new site got live, tried both with IE and firefox. The comment is posted after many minutes of waiting, and even appears in the end of the comment list, but after you refresh the page it's gone. I've tried many times and on many computers.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by lkaila View Post
    I've also had this issue since the new site got live, tried both with IE and firefox. The comment is posted after many minutes of waiting, and even appears in the end of the comment list, but after you refresh the page it's gone. I've tried many times and on many computers.
    I'm seeing multiple comments (10+) from you, which is probably why the spam protection is picking yours up, be sure to only submit one at a time and ensure you wait out any delay in page loading - don't hit the submit button twice :giggle:

    Richard Edmonds
    UK Editor - Windows Phone Central
    Newsroom UK Shift Manager - Mobile Nations

    Email: rich@mobilenations.com
    Twitter: @RichEdmonds
    Socl: RichEdmonds
  7. ncxcstud's Avatar
    Member

    Posts
    1,057 Posts
       #7  
    Are my posts flagged to always be approved my admins on news articles?

    It seems that not every mobile nations site has the same commenting system but I don't have a problem (it seems) posting to Android Central articles (for the contest). However, going through WPCentral and I think iMore are a different story...
    Pastor of All Saints Lutheran Church in Mason, MI
    God's work, our hands.
    Preaching the Gospel.
    Holding a Windows Phone.

  8. TCChris's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #8  
    I’m trying to post as well. Keep being told my comment is spam is there something I should be doing different?

Posting Permissions