1. Blacklac's Avatar
    So I just downloaded Spotify to check it out. Did the FB login. I can't play a single song, they all just load with the dots scrolling on top of the screen. +5 minutes. I did a battery pull, no change. Im not in offline mode or anything. Using my ~30Mbps Wifi, atm.

    Any suggestions?
    10-03-2012 10:10 AM
  2. Blacklac's Avatar
    Dang, any suggestions?? Reinstalling doesn't fix. Sometimes it will just hang logging in to. I tried Facebook login and email. No difference.
    10-26-2012 08:29 PM
  3. Blacklac's Avatar
    Bump. So frustrated. Still no worky. This is such a popular App, I can't figure out why it wont work on my device. Obviously, if it were a major App issue, everyone would be complaining.

    Phone is a Titan on 7.5
    02-27-2013 02:31 PM
  4. Benjisbrk's Avatar
    I never had this problem, the app always worked fine for me. Is there a chance your ISP might be blocking Spotify ? Can you access it on your computer ?
    02-28-2013 05:07 AM
  5. Blacklac's Avatar
    I don't think so because I have tried over various Wifi connections and 3G/4G cell service.

    I cannot try anything now as my free trial is expired so the app is useless... Ugh.
    02-28-2013 05:25 PM
  6. littlesteelo's Avatar
    I'm having the same issue on a Lumia 820, the app worked fine on 7.8 with my Titan, but the WP8 version just has the loading dots when trying to play a song. Searching music and viewing playlists works fine. I have heard people have been able to solve it by doing something through Facebook, but I don't use that to log into my account, and I refuse to connect it to Spotify.
    03-03-2013 06:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD