1. iamtim's Avatar
    I'm having a couple of problems with the new Vine app, I'm wondering if anyone else is having them as well. Basically, nothing loads on the "happy face" page (swipe left from the videos) or the profile page (swipe left three times from the videos). "Loading..." shows up in the center of both pages for a minute or so, then it disappears and the page is blank.

    I'm on a Lumia 920 with GDR3 preview. Anyone else see this behavior?
    11-13-2013 09:31 AM
  2. Narse77's Avatar
    Not much of a Vine user but on my 1020 when I goto the happy face page it loads and says I have no recent activity yet, and the profile page loads up fine. Have you done a soft reset since loading the app?
    11-14-2013 10:31 PM
  3. Byrese's Avatar
    Has anybody had trouble linking the app to your peoples hub to get more followers? I'm having this problem. I fact, I had it with 6Sec too.
    11-15-2013 10:35 PM

Similar Threads

  1. problem with preview rt
    By Jaume Ill in forum Microsoft Surface for Windows RT
    Replies: 7
    Last Post: 11-18-2013, 09:36 PM
  2. Weird screen problem, software caused?
    By Uncle_Benso in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2013, 10:09 AM
  3. Help! Sound problem on Lumia 920!
    By thaman04 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2013, 02:11 AM
  4. Why should you download the official Vine?
    By MyNL822 in forum Applications
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2013, 11:12 PM
  5. Weird random problem
    By mrdeeds_72 in forum HTC 8X
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2013, 08:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD