1. Azurus's Avatar
    Okay, I waited for a bug fix or something but I guess I'll have to write a post about it.
    When on instagram BETA, on the news feed , it doesn't show me all the photos that were uploaded by the people im following. If I relaunch the app I might see different posts that weren't visible before on my newsfeed
    And if I scroll down and back up , I noticed that some posts disappear too. This a serious issue btw. You have any idea how many important posts I've missed because of this ?
    And btw when is instagram (not instagram BETA) is coming ???
    03-01-2014 03:54 PM
  2. anon(8657436)'s Avatar
    I too have noticed this but it doesn't occur when I'm on WiFi.
    03-09-2014 12:47 AM
  3. freshair's Avatar
    The easiest way to remedy this problem is to manually refresh each time you launch the app.

    For some reason when launching after a previous session, it only shows new photos from the past hour and then skips a few hours into the past, missing every post inbetween, but a refresh upon each launch usually remedies this, despite the annoyance of having to do so.
    03-10-2014 01:18 PM
  4. Azurus's Avatar
    I too have noticed this but it doesn't occur when I'm on WiFi.
    I didn't notice that but I'll give it a try
    In my opinion if that's the actual reason its ridiculous , who cares if im on WiFi or 3G I wanna enjoy instagram you know , stupid app
    03-14-2014 04:42 AM
  5. Azurus's Avatar
    The easiest way to remedy this problem is to manually refresh each time you launch the app.

    For some reason when launching after a previous session, it only shows new photos from the past hour and then skips a few hours into the past, missing every post inbetween, but a refresh upon each launch usually remedies this, despite the annoyance of having to do so.
    I don't know , after what happened I can't trust instagram BETA until they release an official app (not the BETA) or they release an update for instagram
    For now im using 6tag to check instagram
    03-14-2014 04:44 AM
  6. chenhogi's Avatar
    I have noticed this as well, and it happens on wifi as well as 3G.
    6tag is much more reliable.
    03-14-2014 01:06 PM

Similar Threads

  1. A lot of problems since 3 days - Applications' sync
    By Claudio_aka_Du0 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 18
    Last Post: 03-03-2014, 10:52 AM
  2. Problem with UC Browser
    By Ian168 in forum Applications
    Replies: 3
    Last Post: 03-02-2014, 11:19 PM
  3. My Version of a Lego wireless charger stand
    By JizzyJizum in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-2014, 02:06 PM
  4. Instagram on RT
    By mtb1 in forum Nokia Lumia 2520
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2014, 04:08 PM
  5. Photo Management
    By howiewolverine in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2014, 02:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD