1. chobits's Avatar
    But wpcentral I can log in ...
    Email such as yahoo, gmail, outlook all couldn't be accessed and couple other websites
    05-09-2014 09:48 AM
  2. Himanshu Chowdhary's Avatar
    did you tried clearing the history in UC browser , also please try to use internet explorer.
    05-09-2014 09:59 AM
  3. Boris Gong's Avatar
    Are you using WP8.1?
    I think we had a clue, but need more information

    Did you try to turn off speed mode?
    05-10-2014 04:19 AM
  4. ca_guri's Avatar
    It works well on win 8.1 without any problem, i use it from its beta version and didn't face any problem yet, I can login on any site using speed mode and also without speed mode, try reinstalling uc then may be your issue will gone....
    05-10-2014 05:59 AM
  5. Jukkaah's Avatar
    I can't log in to many sites after the latest update. I have Nokia Lumia 925 (so WP 8.0, I guess). It's frustrating, and I hope it will be fixed soon. Also, now I can't anymore open pages in tabs when pressing links.
    05-13-2014 02:10 PM
  6. chobits's Avatar
    Are you using WP8.1?
    I think we had a clue, but need more information

    Did you try to turn off speed mode?
    I did
    Still no luck
    I'm running wp8.1
    but the funny thing is, it's okay before the latest update since UC is my main browser

    I can't log in to many sites after the latest update. I have Nokia Lumia 925 (so WP 8.0, I guess). It's frustrating, and I hope it will be fixed soon. Also, now I can't anymore open pages in tabs when pressing links.
    so i'm not the only one then
    glad to know that
    hopefully they fix it on the next update only God knows when lol



    It works well on win 8.1 without any problem, i use it from its beta version and didn't face any problem yet, I can login on any site using speed mode and also without speed mode, try reinstalling uc then may be your issue will gone....
    i tried and still no luck too
    before the latest update I can login to any web
    05-15-2014 08:46 PM
  7. Jukkaah's Avatar
    It seems I can log in when I turn speed mode on, but when I turn it off, then I'm not logged in, and can't long in again without going to speed mode. At least so on Wikipedia.
    05-17-2014 03:41 AM
  8. Shakalios's Avatar
    I got the same issue with Lumia 925, latest WP 8.1. Only speed mode works. IE also works.
    06-05-2014 01:33 AM
  9. Boris Gong's Avatar
    We are about to fix that problem:)
    06-06-2014 08:41 AM
  10. Daverk's Avatar
    There still seems to be a problem after 1 year, cannot click on links in Gmail
    09-08-2015 10:46 AM
  11. Daverk's Avatar
    There still seems to be a problem after 1 year, cannot click on links in Gmail
    09-08-2015 10:47 AM
  12. lawalhu's Avatar
    I just discovered the same problem after installing UCBrowser HD on my 1020, running the latest build of w10. This is more than one year since the beginning of the thread. What could possibly have prevented uc browser guys from fixing this issue? I hope they haven't also abandoned wp
    09-19-2015 07:03 PM
  13. sharadh's Avatar
    Hey. I recently did a hard reset(thanks to wp10 preview and now on wp8.1). Now i am unable to download uc browser on my Lumia 720. It gives me an error saying to check whether my phone is up to date which it is. I had a xap file as well and when i try to access it from the ' install local apps' option, the uc browser option is greyed out with ' unavailable' written under it. Can anybody help me with this. I faced the same error while installing asphalt 8. Thanks:)
    09-19-2015 07:45 PM
  14. sivaprasad reddy's Avatar
    try disabling your addblock(atleast disable filter page adds option) in uc browser. then if problem still presists then let me know
    02-01-2017 09:53 AM
  15. fpena911's Avatar
    try disabling your addblock(atleast disable filter page adds option) in uc browser. then if problem still presists then let me know
    It's been almost 18 months so I'm sure he figured it out or gave up!
    02-01-2017 03:13 PM

Similar Threads

  1. QHD (1440p) doesn't add anything to a phone, Huawei says
    By Bram Vanroy in forum Other Operating Systems
    Replies: 8
    Last Post: 07-06-2014, 12:00 PM
  2. I got to school the AT&T guy!
    By iamtim in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 31
    Last Post: 06-09-2014, 10:17 AM
  3. Return to start screen
    By GSOgymrat in forum Windows 8
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2014, 01:17 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 05-09-2014, 03:31 PM
  5. Deal of the Day: Incipio Feather Ultra Thin Snap-On Case for Nokia Lumia 521
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2014, 08:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD