1. Nikos Lazaridis's Avatar
    Everytime I open this app, after 1-2 sec kick me out. I try reinstalling and make hard reset to. Any help;
    10-17-2014 03:09 PM
  2. gpobernardo's Avatar
    Encountered this more than once before but seldom, probably caused by the app trying to access the net where there was an unstable connection. Wait for at least an hour and check the app again.

    BTW, if you performed a hard reset on your phone all your apps should have been erased from it. I suspect what you did was only a soft reset.
    10-17-2014 03:36 PM
  3. Ashish Gupta888's Avatar
    Try moving this app to Phone memory from SD card and then check.
    10-17-2014 03:40 PM
  4. Nikos Lazaridis's Avatar
    Encountered this more than once before but seldom, probably caused by the app trying to access the net where there was an unstable connection. Wait for at least an hour and check the app again.

    BTW, if you performed a hard reset on your phone all your apps should have been erased from it. I suspect what you did was only a soft reset.
    My connection is good, I try every day, every hour and I really make hard resetno soft.
    10-17-2014 03:46 PM
  5. Nikos Lazaridis's Avatar
    I don't have SD card, my model is 925
    10-17-2014 03:49 PM
  6. broughshane's Avatar
    After you done a uninstall and reinstall did you restart your phone ? I find this works wonders on apps playing up !
    10-17-2014 03:53 PM
  7. Nikos Lazaridis's Avatar
    After you done a uninstall and reinstall did you restart your phone ? I find this works wonders on apps playing up !
    No, this not. I try it now
    10-17-2014 03:57 PM
  8. Nikos Lazaridis's Avatar
    Don'twork. I just try it. all other apps works. Only weather crashed
    10-17-2014 04:03 PM
  9. broughshane's Avatar
    I seen here on the forums (don't know if it works now). But uninstall the app and then delete browser history in IE and then reinstall the app with a phone restart. If it doesn't help I suggest you use twitter and contact "@winphonesupport" they will get back in touch, sometimes the next day.
    10-17-2014 04:36 PM
  10. Nikos Lazaridis's Avatar
    I try this, still the same.... Thanks a lot, I can't understanding what happen.
    10-17-2014 04:53 PM
  11. Armen Barseghyan1's Avatar
    same here! . it was working till reset (I reset my phone to have a clean WM10). searching for solutions...
    09-21-2015 01:00 PM
  12. Armen Barseghyan1's Avatar
    Found a solution! Just turn off your location before run app first time!
    Charles Pool likes this.
    09-21-2015 01:08 PM
  13. Charles Pool's Avatar
    Thanks Armen! Turning off location worked for me too. After successfully opening the app once, I turned location back on and all is well.
    12-11-2015 08:33 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-29-2014, 07:57 AM
  2. Msn
    By Jan Vidim in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2014, 08:29 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-11-2014, 03:08 AM
  4. MSN News app "disappeared" on my phone, shows as installed in the store. Help?
    By Isaac Wurm in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2014, 10:05 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-10-2014, 01:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD