01-11-2015 10:54 AM
33 12
tools
  1. DatabaseMX's Avatar
    If you try to access almost any page on the site that has to do with Apps ... you get this error message:

    capture1.jpg

    Started yesterday. It happens on two of my three laptops using Google Chrome.
    The two laptops with the issue are Win 8.1 Enterprise and Win 7 Professional.
    My third laptop has Win7 Home.
    Chrome is same (latest) version on all systems.
    VERY odd. Only seems to happen on the Store website.
    However, issue only seems to be a problem with Chrome, not Firefox or IE.

    My conclusion is it's a problem with the Store site and Chrome - in some cases.
    12-25-2014 01:20 AM
  2. Kayrune's Avatar
    After moving to windows phone and leaving google I first used IE, and I must say tab sync there works great. I wish I could use IE, but IE on desktop gave me issues (lack of plugins, plus after a while it would stop rendering websites and I had to close it) That being said I newer ran into this issue.
    So I moved onto Firefox, and I cannot use store with FF, I get the same error you get all the time. I binged it, heck I even googled it, but didn't find anyone with same problem on windows phone store, and that is the only place I see it. Opening direct links usually works fine, but searching is impossible, clicking links inside the store usually fails aswell.

    Your conclusion is wrong though. Since I'm using Firefox.
    12-25-2014 02:45 AM
  3. DatabaseMX's Avatar
    Very interesting.
    Well, I will revise my conclusion to just ... it appears to be an issue with Windows Phone Store in some cases.

    I'm really wondering if it is connected in any way with recent Windows Updates ?
    I did a load of Win Updates yesterday ... and after that is when I noticed the problem ... but this is not conclusive.
    12-25-2014 02:53 AM
  4. Kayrune's Avatar
    My windows 8.1 is set to auto update, so I cannot comment.

    I did find a suggestion for people who complain about same issue (but not related to windowsphone store)
    about:config
    network.http.redirect-limit -> change from 50 to 500

    This did NOT help me :(
    12-25-2014 03:18 AM
  5. minomkd's Avatar
    I have the same issue. I've tried everything and can't fix.
    12-25-2014 12:48 PM
  6. DatabaseMX's Avatar
    Update 12-27-2014 11:00
    This is now happening to me with Firefox also. IE is still working OK.
    And so far, the only site this seems to happen on is windowsphone.com ... and I frequent a LOT of other sites on a daily basis.

    ​ ===
    12-27-2014 02:21 PM
  7. Ray M20's Avatar
    Yep, same here on my desktop. IE is fine but Firefox .... no. Been like this (for me) a couple of weeks now. As you say, must be a WPstore site issue. Not experienced this problem elsewhere. I'm using w8.1 with auto update on.
    12-29-2014 06:45 AM
  8. Maritox Cacici's Avatar
    Im having it on XP using is and chrome
    12-29-2014 06:49 AM
  9. ZombieZoom's Avatar
    I am having this problem for 2 weeks now or more. Tried to erase all cookies as some suggested but it still doesn't work.
    12-29-2014 07:45 AM
  10. DatabaseMX's Avatar
    Question to all who have posted so far:

    Are you seeing this issue on *any* other website ??
    12-29-2014 12:18 PM
  11. Godson Arun Kumar's Avatar
    Glad you mentioned this. Have been facing this funny issue on my dell vostro as well, though only with chrome browser as you mentioned. Had to use internet explorer to download my xap files.
    12-29-2014 12:34 PM
  12. Maccabeus's Avatar
    I've had the same issue on Opera on my PC (can't stand the desktop version of I.E.). It's been doing that at least a week whenever I try to search for apps in the WP store for my new L830.

    A link from a google search hit will successfully take me to any particular app description at the WP site; however, when I try to use the search function within the site using Opera, I get the redirect loop error message.
    12-29-2014 01:44 PM
  13. EBUK's Avatar
    Thank goodness! I thought I was the only one.

    In firefox, things worked if I set it to private browsing, but I won't want to use private browsing for all the other sites I visit. In the end I installed Comodo IceDragon which works (though there are different browsing issues), and it seems that the redirect is something to do with http vs https.
    12-29-2014 02:43 PM
  14. Doffen's Avatar
    Same issue using Safari and Firefox on my Mac.
    12-29-2014 02:44 PM
  15. Ray M20's Avatar
    Question to all who have posted so far:
    Are you seeing this issue on *any* other website ??

    No. Just the WPStore.
    12-31-2014 07:06 AM
  16. Ray M20's Avatar
    And from the WPStore menu:
    Phones Features Apps+Games How-to Explore
    My Phone

    Spotlight Apps Games Purchase history


    It's only the apps and games that wont connect.
    12-31-2014 07:11 AM
  17. Ray M20's Avatar
    Tried firefox private browsing - no good for me, still had same problem.
    12-31-2014 07:26 AM
  18. EBUK's Avatar
    Only on WP Store. When I click Lumia Collection, Firefox reports "Waiting for..." but never displays the page.

    It works temporarily if I choose History > Clear Recent History.
    12-31-2014 08:43 AM
  19. rhapdog's Avatar
    Also having this very frustrating issue. If I need to search for an app, I have to use my phone. I prefer to do app searching on my laptop. I'm 50, and I like the bigger screen. No, a 1520 isn't big enough for me to do web work, which is why I like my 15.6" laptop, or even better hooking it up to my external 24" monitor or 32" HD TV.

    MS needs to get this fixed. Have they even admitted there is a problem yet? Somebody please point them to this thread!
    12-31-2014 09:01 AM
  20. EBUK's Avatar
    Thought it might be a DNS issue, but neither OpenDNS nor Comodo's servers make a difference.

    Can't understand why it works in IceDragon (based on Firefox) but not in other browsers.
    12-31-2014 09:05 AM
  21. DatabaseMX's Avatar
    I dnt knw why anyone is not reporting this article on windowscentral.com
    This is WindowsCentral .
    12-31-2014 02:09 PM
  22. ZombieZoom's Avatar
    This is WindowsCentral .
    He meant using the "Tip Us On News" button to report the issue to WC staff so that they feature it on WC's homepage.
    12-31-2014 03:07 PM
  23. DatabaseMX's Avatar
    He meant using the "Tip Us On News" button to report the issue to WC staff so that they feature it on WC's homepage.
    OK ... where exactly is that 'button' ?

    I will also post on the Microsoft Yammer group for Windows Phone.

    thx
    12-31-2014 03:45 PM
  24. ZombieZoom's Avatar
    OK ... where exactly is that 'button' ?

    I will also post on the Microsoft Yammer group for Windows Phone.

    thx
    On the homepage, it's a big pink button!
    You are welcome and happy new year!
    12-31-2014 04:20 PM
  25. DatabaseMX's Avatar
    On the homepage, it's a big pink button!
    You are welcome and happy new year!
    ​Done and thx and Happy 2015 !
    12-31-2014 05:02 PM
33 12

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-29-2014, 03:11 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 12-25-2014, 11:37 AM
  3. 3$ Windows/Windows Phone Cards
    By Scienceguy Labs in forum Marketplace Archive
    Replies: 5
    Last Post: 12-25-2014, 01:34 AM
  4. Store problem
    By shaikhmuaaz_2010 in forum Windows Central for Windows Phone - App Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-2014, 01:10 AM
  5. Where can I ask questions about older Windows software?
    By Kyle Hill2 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2014, 09:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD