1. Palash Verma's Avatar
    I don't know why but not a single twitter image loads whenever I open twitter.com on any of these browsers - Chrome, Firefox, IE 11.
    I normally use IE these days because (I don't know why) Chrome uses lots of RAM & Firefox uses around 1.25 GB RAM (I don't know why, I've never seen such a thing on anyone's computer) even when I've opened only 2-3 tabs.
    So I thought of posting this problem on Microsoft Community, but even then when I tried adding question details to the new question I was trying to post, the 'Details' section kept on loading (that usual 'loading symbol', like that on YouTube) and I faced the same problem when I used other browsers to post the question.
    Even more, now whenever I open a Windows support page, there is no content displayed, only usually the common header/footer and some other suggested links at the end of the page (above footer) are displayed.
    So, what has happened to my computer?
    07-05-2015 01:43 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    That's odd. It works for me.
    screenshot-321-.png

    screenshot-322-.png

    Have you tried clearing your cache and cookies?
    07-05-2015 01:58 AM
  3. Palash Verma's Avatar
    I tried that, deleted Cookies & Cache in Chrome, and 'Reset'ed IE 11, nothing changed. Images still don't load, there are only icons of broken images in place of those images.
    07-05-2015 02:53 AM

Similar Threads

  1. Why doesn't my computer recognize my Lumia 930?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 5
    Last Post: 02-19-2016, 11:31 AM
  2. Windows 10 short Demo on HP Stream 7
    By froi francisco in forum HP Stream 7
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2015, 03:01 AM
  3. how to sign out from windows insider on my laptop
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2015, 01:13 AM
  4. Apps on desktop.
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2015, 12:33 AM
  5. How can I change the app to screen size ratio on my new Lumia 640?
    By Raymond Lavertue in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2015, 06:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD