1. msirapian's Avatar
    Hi,

    Fitbit installed on my 640 was doing fine, using sensorcore/mobiletrack.

    After reflashing 8.1 and upgrading to 10549, fitbit told me the device wasn't connected to my account, and to go to settings (I think part of the UI of the new app refers to the old UI...). There, I can see mobiletrack but when selecting it, I have a page saying you can use your device to track your activity, and a link, fitbit.com/setup, to configure it.

    Which is weird, mobiletrack is supposed to be activated on device. The setup page refers to the app/sw on desktop to configure fitibit devices, but of course not, simple phones.

    So I can't reconnect my 640 to my fitbit account. Do I have to HR my device ? Is is a W10M app bug ?

    thanks
    10-16-2015 02:35 AM
  2. msirapian's Avatar
    To be more precise, this is what I get when clicking on "don't have a tracker, use your phone" :

    wp_ss_20151016_0001.png
    10-16-2015 02:28 PM
  3. rab19xx's Avatar
    That happened to me also after upgrading to 10549. I went back to 8.1 and installed the Fitbit app again and it shows that same image as in 10549 wp_ss_20151017_0001.png
    msirapian likes this.
    10-17-2015 09:34 AM
  4. rab19xx's Avatar
    Fitbit is saying they will release the fix on Monday. https://community.fitbit.com/t5/Windows-10-App-Windows-Phone-App/Mobile-Track-on-Windows-2-2/td-p/986768/page/3"]https://community.fitbit.com/t5/Windows-10-App-Windows-Phone-App/Mobile-Track-on-Windows-2-2/td-p/986768/page/3
    msirapian likes this.
    10-17-2015 09:51 AM
  5. msirapian's Avatar
    Thanks. According to the thread, they have been promising a fix for many days. The final fix should be on Monday as you said, server side. They also announce an app update, later, not bug related (performance improvments etc.)
    10-17-2015 01:49 PM

Similar Threads

  1. Why aren't I receiving any Core App updates?
    By salindasa in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2015, 04:11 AM
  2. 640XL font resolution bug on W10M build 10549
    By Derausgewanderte in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 14
    Last Post: 10-22-2015, 05:39 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 10-22-2015, 01:36 PM
  4. W10M - Outlook Email Add an Account Button is Dead, how do I get it working again?
    By Windows Central Question in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2015, 02:07 PM
  5. Can I get some help with Windows 10?
    By ErJaspreetSingh in forum Windows 10
    Replies: 2
    Last Post: 10-16-2015, 08:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD