1. Dixit's Avatar
    Let me start by saying yes I have the LTE service on my account. I have 9 phones on this account and I can take the SIM card and put it into another phone like an S4 and it has no issues getting LTE.
    I got this ATIV S Neo to try out (the windows OS that is) but I cannot for the life of me get LTE. I reset the phone still don't get LTE. I only get a 4G logo in the top, Ive done speedtests and barely get 2-3meg when the same card in an AT&T S4 can get well over 20-30meg on LTE.

    There was no APN configured after the reset, so I thought let me configure one, and used the AT&T "phone" one as that is what the Android phones I have use. Still didn't get LTE. Cingular.Wap doesn't provide LTE and yes I tried it.

    Not sure what Im doing wrong, I know this phone supports LTE, it is the AT&T branded one, its not a Sprint one. Is there a hidden setting I need to go to make sure the LTE band is enabled?

    Dixit
    09-13-2014 03:48 PM
  2. Dixit's Avatar
    Dang it, I clearly spelled Samsung wrong on the title, cant change it either.
    09-13-2014 03:49 PM
  3. Dixit's Avatar
    Just want to mention here that I got it fixed. Ended up calling AT&T and turns out according to them, because they didn't have the IMEI and it wasn't synced to the SIM card it couldn't get LTE. Once the tech synced those two up on the phone, made me reboot the phone, then all the sudden I got LTE. So definitely was a "server" side issue in not being correctly provisioned instead of APN issues.

    Dixit
    09-14-2014 09:09 PM
  4. Dixit's Avatar
    Problem fixed, LTE issues was due to IMEI and SIM card not being synced according to AT&T tech support, wasn't an APN issue.

    Dixit
    09-14-2014 09:10 PM

Similar Threads

  1. Microsoft's new NFC Enabled Miracast Adapter for Lumia Phones
    By jnjroach in forum Cases & Accessories
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2014, 12:13 PM
  2. HELP with updating software for unlocked phones?
    By cybersaurusrex in forum Ask a Question
    Replies: 18
    Last Post: 09-23-2014, 05:14 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 09-17-2014, 08:47 AM
  4. Windows phone 8.1 battery issues on Lumia 520
    By Hasan Israr in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2014, 08:25 AM
  5. Pandora for Windows Phone
    By TheFancyPanc in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-13-2014, 03:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD