1. Anand PH's Avatar
    Hi,

    From a couple of days, i keep getting an error while clicking on forum discussions on the WP Central app using my NL1320 with Cyan and 8.1 Update 1.
    The error is shown in the attachment.
    I dont have Tapatalk installed on my phone.
    Any ideas on how this can be resolved.

    Thanks!
    Anand
    Attached Thumbnails wp_ss_20140916_0001.jpg  
    faalil likes this.
    09-16-2014 07:21 AM
  2. faalil's Avatar
    i tired of this error.. for last 4, 5 days.. please fix this error
    09-16-2014 07:39 AM
  3. Zulfigar's Avatar
    Hi,

    From a couple of days, i keep getting an error while clicking on forum discussions on the WP Central app using my NL1320 with Cyan and 8.1 Update 1.
    The error is shown in the attachment.
    I dont have Tapatalk installed on my phone.
    Any ideas on how this can be resolved.

    Thanks!
    Anand
    Hello, this error has been reported. Jay, the creator of the app, has already mentioned that he's been on vacation without proper equipment to work on their app. However, he did get back yesterday, so we hopefully will be getting an update to fix the error within the next couple of days.

    Sorry for the inconvenience, and hope you can bare with it a little while longer. :)
    09-16-2014 07:54 AM
  4. lsmachado's Avatar
    The update is now live in the store. I just updated, and now I am able to read the forums. Yay! 😁
    09-16-2014 08:21 AM

Similar Threads

  1. Video shoot; pause and resume in camera app
    By Sonu K in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2014, 05:00 PM
  2. Noia lumia 1320 wont turn on
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2014, 08:28 AM
  3. 3 app multi tasking
    By exkerZ in forum Microsoft Surface 2
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2014, 03:38 AM
  4. Music App - India
    By Ritesh Bhatia in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2014, 03:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD