1. queentut16's Avatar
    Using hotel Wi-Fi that requires webpage login. I successfully get the internet connection (cellular is off so it's certainly using Wi-Fi) but the connection still says 'No Internet'. Not an issue for browsing and most of my apps but some won't load content because they think there is no internet connection. And there's no icon up to showing Wi-Fi data arrows which is mostly just reassuring to see.
    Last edited by queentut16; 09-22-2014 at 09:40 AM.
    09-22-2014 08:42 AM
  2. ShinraCorp's Avatar
    Interesting, did you try disconnect and reconnect then reaccept the login page? It should be working fine after a few minutes.
    09-22-2014 09:25 AM
  3. etphoto's Avatar
    I hate those stupid web logins. If it isn't happening anywhere else its obviously the hotel's settings. I have no clue on what to other than asking the front desk because if it is the hotel I am sure other guest have experienced similar issues.
    09-22-2014 09:30 AM

Similar Threads

  1. app store not working and cant download apps
    By Meet Thaker in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 01-22-2015, 11:52 AM
  2. no full webpage of fb on Internet explorer of lumia 925!!!
    By vivnitj in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 4
    Last Post: 09-25-2014, 04:09 PM
  3. No WiFi sense in Cyan?
    By noersetiawan in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2014, 12:51 AM
  4. Internet sharing not working
    By Loco5150 in forum Update 1 for Windows Phone 8.1 (GDR1)
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2014, 04:26 AM
  5. No service in 3g mode - Lumia 620
    By shashaoutloud in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2014, 04:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD