1. Tichshew's Avatar
    Hey WPCentral community, got a question/problem. Just recently bought Survivalcraft and it seems the animals aren't loading. I can see their shadows, they attack me and I can fight back, but they don't show up which makes survival mode pretty much unplayable. I uninstalled it/reinstalled a couple times and the problem remains. I'm using a Lumia 1520, has anyone else encountered this problem and is there a fix?
    10-18-2014 10:08 AM
  2. lkcbharath's Avatar
    IDK how this is a problem on the 1520. My 525 runs it super smooth without any problems. The solution is:
    Go to Compatibility under Settings, and adjust Invisible Models Workaround to Yes, and try again
  3. lkcbharath's Avatar
    IDK how this is a problem on the 1520. My 525 runs it super smooth without any problems. The solution is:
    Go to Compatibility under Settings, and adjust Invisible Models Workaround to Yes, and try again
    10-18-2014 10:14 AM
  4. Tichshew's Avatar
    Nice, thank you that worked like a charm.
    10-18-2014 11:52 AM
  5. lkcbharath's Avatar
    Nice, thank you that worked like a charm.
    Np at all. Is the gameplay slower?
    10-18-2014 02:02 PM
  6. Tichshew's Avatar
    No seems just as smooth
    10-18-2014 02:40 PM

Similar Threads

  1. WP Store won't let me buy anything. Debit card problem??
    By AlexStefan in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 04-21-2015, 06:46 AM
  2. Push Notifications problems on Twitter ?
    By GrandGerminator in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2014, 08:31 AM
  3. Still problem with camera?
    By Kalibar300 in forum Samsung ATIV S
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2014, 12:05 AM
  4. Application connectivity problem, Icon size problem
    By arnab_19872007 in forum Nokia Lumia 630
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2014, 05:09 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-16-2014, 03:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD