1. Windows Central Question's Avatar
    I have Updated my Lumia 520 phone to 8.1 , (Mod edit TMI removed) videos are not working..when i open them it keeps on loading n loading...Anyone there to help please :@
    Last edited by Guytronic; 12-09-2014 at 11:31 AM.
    12-09-2014 10:39 AM
  2. gpobernardo's Avatar
    I have Updated my Lumia 520 phone to 8.1 , (Mod edit TMI removed) videos are not working..when i open them it keeps on loading n loading...Anyone there to help please :@
    This problem seems to be caused by the phone trying to connect to the net (for some reason) before loading the videos in your phone*. Solution: Ensure that you are connected to a good network (either through WiFi or 3G/4G). If you can't secure a good and stable network connection, activate Airplane mode to terminate all data connections completely - this will force the phone to stop connecting and then just load the videos immediately.

    *- Not sure why the phone needs to connect to the net even if the videos are already in the phone... perhaps some feedback gathering feature?
    12-09-2014 03:16 PM

Similar Threads

  1. Purchased Lumia 535 absolutely regretting it!!
    By fizze17 in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 66
    Last Post: 12-31-2014, 02:00 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 12-10-2014, 01:34 PM
  3. Lumia 520, microsoft account doesn't open
    By Filipe Lopes1 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2014, 10:10 AM
  4. Malware or virus attack on Lumia
    By lum5 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 7
    Last Post: 12-09-2014, 10:10 AM
  5. Lumia 1020 refuses to connect to PC hotspot
    By l33tuc in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2014, 06:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD