1. Windows Central Question's Avatar
    Hello! I have installed the Windows 10 Technical Preview and it has been fantastic except for one issue: there is no sound whatsoever. It's running on a late 2013 iMac via Bootcamp with the newest Realtek audio drivers (that I could find at least) is there any workaround/fix?

    Thanks!

    Jarrett MacDonald
    02-22-2015 02:37 PM
  2. xandros9's Avatar
    I'm not sure given the unfinished nature of the TP. I suppose you could fiddle with drivers, but I really can't say if its going to work.
    02-24-2015 01:01 PM
  3. ashram's Avatar
    yeah, you may have to wait for an updated sound driver... I haven't run it via bootcamp on my work mac, but via virtualbox, it runs pretty well.
    xandros9 likes this.
    02-24-2015 01:15 PM

Similar Threads

  1. Video won't play on my computer after downloading it
    By Ed te Pas in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 8
    Last Post: 04-06-2015, 02:12 AM
  2. How long have you been loyal to Nokia then Lumia platform?
    By SpO BoB in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 78
    Last Post: 03-25-2015, 01:06 PM
  3. How do I developer unlock my phone?
    By Rakshit Tewari in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2015, 08:05 AM
  4. Calendar events not showing on lock screen.
    By fuzzyreets in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2015, 01:38 PM
  5. Why do both Sims get blocked when I turn off my wifi data on my LUMIA 730?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2015, 12:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD