1. Kontrol ZG's Avatar
    My Nokia Lumia 530, every time I get sent a picture or attached file, it says "media content in this message". But when I click on it, it never loads it and I have good storage but I don't know what the problem could be.
    03-29-2015 06:01 PM
  2. RumoredNow's Avatar
    Do a web search for "<carrier name> MMS settings" and save the page or copy the values.

    On your phone got to Settings > cellular + SIM > SIM settings > edit MMS APN > make sure the values match the ones from your search.

    Also. MMS will only send/receive on cellular data, not WiFi.
  3. grantpwarren's Avatar
    Mobile data.
    RumoredNow likes this.
    03-29-2015 06:02 PM
  4. Kontrol ZG's Avatar
    how would I fix this? If possible
    03-29-2015 08:41 PM
  5. vinscg's Avatar
    check your data connection settings in "Mobile+sim" in settings menu
    03-29-2015 08:48 PM
  6. mary beth hale's Avatar
    Who is your carrier? Sounds like you need corrected mms apn
    RumoredNow likes this.
    03-29-2015 08:57 PM
  7. RumoredNow's Avatar
    Do a web search for "<carrier name> MMS settings" and save the page or copy the values.

    On your phone got to Settings > cellular + SIM > SIM settings > edit MMS APN > make sure the values match the ones from your search.

    Also. MMS will only send/receive on cellular data, not WiFi.
    03-29-2015 10:27 PM

Similar Threads

  1. Why won't my Lumia 635 accept or send photos?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 635
    Replies: 8
    Last Post: 06-07-2015, 09:20 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 04-12-2015, 06:36 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 03-29-2015, 10:18 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2015, 04:53 PM
  5. My phone will not switch on :(
    By Stephanie Robotham in forum Nokia Lumia 720
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2015, 03:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD