1. Windows Central Question's Avatar
    Hey so I've been running 10149 for a day now and am having trouble updating my apps - the store beta keeps failing to install them, giving error code 0x80070003.
    Anyone else experiencing this? Anyone know of any fixes?
    06-26-2015 09:51 PM
  2. Qtweeder's Avatar
    yep, constantly trying to update them, some failed, some would install, but it never seemed to make the app work even after saying had installed, they were greyed out, and this is even after a hard reset, some crazy mess my 10149 tp on 1020, so i flashed back to 8.1 and am staying there until RTM.
  3. Qtweeder's Avatar
    yep, constantly trying to update them, some failed, some would install, but it never seemed to make the app work even after saying had installed, they were greyed out, and this is even after a hard reset, some crazy mess my 10149 tp on 1020, so i flashed back to 8.1 and am staying there until RTM.
    Laura Knotek likes this.
    06-26-2015 10:03 PM

Similar Threads

  1. Build 10149 on 1520 Gone Crazy, what should I do?
    By bdh1975 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 17
    Last Post: 09-10-2015, 12:18 PM
  2. No Jump on Demand love for WP...
    By zhris in forum Carrier Discussion Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2015, 02:16 PM
  3. Apps saying i have to pay again in W10 10149?
    By Lumious in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2015, 10:05 AM
  4. Error during update
    By john Hmar mawi in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2015, 09:09 PM
  5. Scaling on large devices
    By mase123987 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2015, 09:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD