1. Windows Central Question's Avatar
    Initially windows 10 was running fine until suddenly (I'm using Chrome) errors such as "DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET" started occurring, while periodically the wifi kept disconnecting . After searching for and following some solutions this issue was fixed however now the internet is very slow. Admittedly I'm not technically adept at all however I believe something I changed may have made the wifi slow. I did the following things:

    - Cleared chrome's cache
    - Changed the DNS to google's 8.8.8.8 and 8.8.4.4 (which I am currently using) from the default (IPv4)
    - Tried to update network adapter drivers (said there were no new versions when using the 'automatic search')
    - Used cmd to run commands such as "ipconfig /flushdns"
    - Tried performing a clean boot
    - Also followed these instructions (http*://wind8apps.com/fix-error-code-dns_probe_finished_no_internet-windows-8-windows-10/ without the * )
    - And maybe some other things that I can't remember

    If this problem can't be resolved I'll just have to go back to windows 8.1, the internet is unbearably slow and I can't use ethernet instead of wifi.

    Any help is appreciated, thank you.
    09-17-2015 01:26 AM

Similar Threads

  1. Will apk files run on 650xl on W10M?
    By amit arora3 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2015, 07:35 AM
  2. Mobile Insider Build 10536 bricked my Lumia 1020.
    By TheCudder in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 09-17-2015, 07:30 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-17-2015, 04:31 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-17-2015, 04:28 AM
  5. How do I cast to device in Windows 10 mobile?
    By shreyas989 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2015, 12:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD