1. Windows Central Question's Avatar
    Hi, I have a L1520. I upgraded from WP8.1 SP2 directed to 10536.1004 today from Fast Ring.

    And after that the Start screen is unable to load, it constantly stays on loading, and then crash, and back to loading...
    I am currently doing Settings->Device->About->Reset for the second time but idk if this would fix it.
    Does anyone have similar problem?
    09-23-2015 01:57 AM
  2. Matt1971's Avatar
    Hi, I have a L1520. I upgraded from WP8.1 SP2 directed to 10536.1004 today from Fast Ring.

    And after that the Start screen is unable to load, it constantly stays on loading, and then crash, and back to loading...
    I am currently doing Settings->Device->About->Reset for the second time but idk if this would fix it.
    Does anyone have similar problem?
    Yes it's a problem with this build. I have it also

    Mainly after a restart will the loading bug surface. What works for me every time is going into Cortana, then hold back arrow and swipe down to close it. You may have to do this 2-3 times, but it works
    09-23-2015 02:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 33
    Last Post: 09-27-2015, 01:51 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 09-25-2015, 09:45 AM
  3. Has anyone gotten internet sharing to work on an AT&T MVNO?
    By Eric Goforth in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2015, 09:14 AM
  4. Why do I have a blank screen during the Windows 10 upgrade phase?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2015, 01:02 AM
  5. Are there any updates to damage caused by build 10536 on HTC & Blu Win HD Phones?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2015, 08:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD