1. Windows Central Question's Avatar
    When ever i try to backup my device it goes smoothly till 99% and then it tells "there was problem..." please suggest me something i tried almost all things starting form deleting backups from phone to deleting device from onedrive!!!
    11-16-2015 01:04 PM
  2. rhapdog's Avatar
    I've had this issue on WP8.1 in the past on numerous occasions. Normally, after a few days and once I'm on a different Wi-Fi, it will start working after changing Wi-Fi. There has never been a consistent fix as far as I know.
    11-16-2015 08:43 PM

Similar Threads

  1. Pre-order now at MS online store, US
    By John M Beauchemin in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 136
    Last Post: 12-04-2015, 10:05 AM
  2. Amazon.com is selling the AT&T Lumia 640 directly for $79
    By libra89 in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2015, 11:43 PM
  3. Grab an ASUS M32CD desktop with a Core i5, 8GB of RAM and 1TB hard drive for $410 at Amazon
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2015, 01:00 PM
  4. Lumia 950 XL sales begin at US Microsoft Store for $649, with free Display Dock offer
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2015, 12:11 PM
  5. Save up to 60% on select PNY memory cards and power banks at Amazon
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2015, 12:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD