1. WPCentral Question's Avatar
    I just bought my Alpha Luxe phone last November 2015. It has been working well for few weeks, however, last two days ago when I tried to charge it, it didn't work. I already tried plugging it to different outlets and even tried charging it thru my laptop. But still it didn't work, so, the battery already drained and I couldn't switch it on. Please advice me what to do because it really made me sad that it is just a month-old and it is already not functioning. Thanks in advance for your help.
    01-11-2016 10:29 AM
  2. Giddora's Avatar
    I know you say you have tried different outlets, but have you tried with different USB Cables?
    01-11-2016 10:54 AM

Similar Threads

  1. When is the official Windows 10 release for the Lumia 535 DS?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2016, 10:35 AM
  2. Not getting outlook alerts both visual & sound on lumia 550
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2016, 10:26 AM
  3. Hibernate Enabled but not working in Win10 Windows to Go
    By OrangeMountain in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2016, 10:19 AM
  4. Webcam not working
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2016, 10:12 AM
  5. Surface 3 - I can not activate office365
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2016, 09:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD