1. Windows Central Question's Avatar
    When I launch the camera app it does not work. screen become green. it is MS lumia 532. I did a restore. but didn't work. it still green. I tried with other apps too. any solution? (BTW everything is updated)
    04-27-2016 02:11 AM
  2. gpobernardo's Avatar
    It might be time to take it to a service center.

    If you need additional help or have more questions or details to share, please join the site so you can reply in this thread. See this link for instructions on how to join Windows Central.
    Guytronic and Laura Knotek like this.
    04-27-2016 04:04 AM
  3. gbm97's Avatar
    I have the same trouble with my Lumia 435 on Fast Ring.
    Camera opens up green.
    So its a job for a service center?
    A soft reset at times will enable the camera to open normaly but the shutter button wont work.
    Please tell me it will fix itself with the next update...or something besides a service center.
    gpobernardo likes this.
    04-28-2016 10:25 AM
  4. gpobernardo's Avatar
    This happened to my Lumia 1020 at least twice, but I have never been in Fast Ring. Restarting the phone fixed it.

    If restarting the phone doesn't work, then it appears to be a hardware problem already (as in the OP). But if restarting the phone still resolves the issue, it may just be a software issue (no need for service center).
    Guytronic, Laura Knotek and gbm97 like this.
    05-11-2016 12:53 AM
  5. gbm97's Avatar
    This happened to my Lumia 1020 at least twice, but I have never been in Fast Ring. Restarting the phone fixed it.

    If restarting the phone doesn't work, then it appears to be a hardware problem already (as in the OP). But if restarting the phone still resolves the issue, it may just be a software issue (no need for service center).
    Thanks. Latest update fixed the camera.
    gpobernardo likes this.
    06-03-2016 10:10 AM

Similar Threads

  1. Problem in accessing internet?
    By eaadhar in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 06:32 AM
  2. Edge sync problem between phone and PC
    By Lev1athon in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2016, 06:17 PM
  3. Problem with Windows 7 to Windows 10 install, any assistance?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2016, 03:03 PM
  4. Problem with Google account
    By ausss in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2016, 04:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD