1. slickxsparkie's Avatar
    My GPS isn't working for WAZE or MAPS. Tried turning locations on and off which worked before. Anyone else have this problem? I'm on 950XL fast ring
    07-12-2016 12:07 PM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    My GPS isn't working for WAZE or MAPS. Tried turning locations on and off which worked before. Anyone else have this problem? I'm on 950XL fast ring
    soft reset? GPS does not wotk at all for anything? If you take a photo with geotag, does it appear?
    slickxsparkie likes this.
    07-12-2016 12:49 PM
  3. slickxsparkie's Avatar
    soft reset? GPS does not wotk at all for anything? If you take a photo with geotag, does it appear?
    Err i should rephrase. GPS gets an approximate location, but when driving, I can't get turn by turn. Geolocation for pictures do work. And yeah, I did a soft reset but same outcome. I rely on GPS for driving for work. Sucks when things don't work when you most need it
    07-12-2016 02:17 PM
  4. Chintan Gohel's Avatar
    Err i should rephrase. GPS gets an approximate location, but when driving, I can't get turn by turn. Geolocation for pictures do work. And yeah, I did a soft reset but same outcome. I rely on GPS for driving for work. Sucks when things don't work when you most need it
    now that I've read from other users and it seems like an issue for some on redstone builds - search for feedback and upvote
    slickxsparkie likes this.
    07-12-2016 02:25 PM
  5. slickxsparkie's Avatar
    Thanks for doing the work for me!
    Chintan Gohel likes this.
    07-12-2016 03:43 PM
  6. slickxsparkie's Avatar
    It works again! Not sure what changed
    Chintan Gohel likes this.
    07-15-2016 10:40 AM
  7. Chintan Gohel's Avatar
    It works again! Not sure what changed
    newer build came out that probably fixed it
    07-17-2016 05:16 AM
  8. Jopl's Avatar
    You are not alone. I have been having the same issue. I am not on the latest redstone build 10.0.14390.0.
    I have been having this intermittent issue for a few months now. At first It had to do with bluetooth being turned on. It would consistently not work. I then shut off bluetooth (which in itself took several soft resets, without the phone freezing) and it worked really without an issue. It used to get stuck on "here we go" with bluetooth on. Now it gives me the annoying "proceed to the highlighted route".
    When I would close and reopen the map it would give me my exact location, but it wouldn't update it frequently enough.
    Anyhow, now it works sometimes and doesn't work other times. I am going to try a hard rest and see if that makes any difference.
    07-17-2016 08:24 AM
  9. slickxsparkie's Avatar
    It worked for me on this build after a SOFT reset. Hard reset is just too time consuming
    Chintan Gohel likes this.
    07-27-2016 12:28 PM

Similar Threads

  1. Wireless Device not found - Need help, any advice?
    By Adam Parker2 in forum Microsoft Surface 3
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2016, 03:04 AM
  2. Not receiving text notifications
    By Andrew del Valle in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2016, 12:58 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 07-13-2016, 06:26 AM
  4. Living images not working
    By Tarun Rawat in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2016, 09:02 AM
  5. Bookmark\save current location on Map App?
    By Aaargh Zombies in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2016, 03:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD