1. Windows Central Question's Avatar
    I had a default account. So i went to cmd and created a new user account and then made the default account as the administrator. Then deleted the newly created account. Now although I did not put any password during creation of the administrator account, yet it asks me for a password every time I try to install something. More over the administrator account wont get deactivated using the cmd. Its shows system 5 error. How do I resolve this?
    08-15-2016 05:25 AM
  2. charlatan1978's Avatar
    I would probably do a fresh install and then not delete accounts once Windows 10 is installed.

    If you have any further info or questions please join the Windows Central forums, so that you can reply to this thread.
    Chintan Gohel likes this.
    08-15-2016 08:37 AM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 08-15-2016, 07:21 AM
  2. Upgraded from Windows 8.1 to Windows 10
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2016, 05:07 AM
  3. Hi, how do I update my Apps on Lumia 520?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2016, 04:46 AM
  4. why can I not copy and paste from lightshot since upgrading to windows 10
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2016, 04:44 AM
  5. How to turn off the vba8?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2016, 04:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD