1. Windows Central Question's Avatar
    hi. i have a brand new out of box hp pavilion running windows 10 and a lenovo a319 phone. each time i set up the hot spot and try to connect, on the laptop it shows i am connected and have internet access but i can't browse. on the phone it shows that the laptop is trying to connect but can't connect i.e in the field "1 device connected", the number 1 always togles between 1 and0. i tried using a windows 8.1 dell laptop but i get the same response and a bsod. then i tried using another windows 8.1 hp laptop and it connects fine. right now i am connecting with my phone's usb cord. please help me as this i urgent and i cant work properly
    11-18-2016 05:43 AM

Similar Threads

  1. Can't update Windows 10
    By Azeroth08 in forum Windows 10
    Replies: 55
    Last Post: 12-13-2016, 01:30 PM
  2. I cannot receive or send pictures in my messages on my HP elite x3?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2016, 07:48 AM
  3. Should I migrate from iPhone to Windows Phone 10 (Lumia 930)?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2016, 07:14 AM
  4. why wont my emails sync on my outlook account
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2016, 04:35 AM
  5. what do i do to have cortana read text out loud from a web pagee
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2016, 01:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD