1. pjhenry1216's Avatar
    So, I was the lucky winner of the HP Elite x3. I'm noticing it sometimes decides to switch back and forth continuously between LTE & LTE+ (so the plus sign keeps appearing/disappearing). Has anyone else been seeing that behavior? I'm on T-Mobile, so not sure if that may be a factor as well. Any input would be appreciated.

    Thanks
    azgoth444 likes this.
    02-01-2017 01:26 PM
  2. azgoth444's Avatar
    Congrats on the win ☺

    Sent from mTalk
    libra89 likes this.
    02-01-2017 02:47 PM
  3. pjhenry1216's Avatar
    Congrats on the win ☺

    Sent from mTalk
    Thanks!
    libra89 and azgoth444 like this.
    02-02-2017 07:17 AM
  4. pjhenry1216's Avatar
    An additional note, I don't think think I've ever seen it actually just on "LTE+" for any fixed amount of time. The only time it shows up is during this back and forth stuff.
    02-02-2017 07:27 AM
  5. libra89's Avatar
    Hmm, there is a thread in the Elite X3 forum about this, kind of. Check out this post here and of course, you are welcome to read the whole thread.
    02-02-2017 08:08 AM

Similar Threads

  1. Replacement backs w wireless charging
    By bulls96 in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2017, 11:22 PM
  2. google websites on edge mobile
    By style2k12 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2017, 10:55 AM
  3. Why is My Phone number missing in Settings on my upgraded lumia mobile
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2017, 01:07 PM
  4. touchscreen not functioning properly on lumia 535
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2017, 12:52 PM
  5. Intel Core i3, i5 and i7: Which processor is best for you?
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2017, 10:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD