1. Windows Central Question's Avatar
    I have recently downloaded the Sharepoint app on an iPhone 5s and signed into a server that is being hosted by me, the site I am trying to access doesn't not appear in the sites page just keeps loading the whole time, also whenever I click on any other of the pages it gives me the error which you can see in the header of this post.

    Error: alamofire.aferror error 3

    Has anyone ever experienced this or knows what could possibly be the issue?
    03-13-2017 11:06 AM
  2. RumoredNow's Avatar
    Welcome to Windows Central! We are all about Windows products here. You might find a user here who has the answer... You may also want to hedge your bets and ask the same question at our sister site which deals with iPhone:
    iMore - Ask a Question


    If you need additional help or have more questions or details to share, please join the site so you can reply in this thread. See this link for instructions on how to join Windows Central.
    03-13-2017 02:30 PM
  3. olatronic's Avatar
    I'm having the exact same problem. I'm working on it this morning and will post here if I find the answer.
    03-29-2017 05:19 AM
  4. theali3n's Avatar
    Was there any resolution for this problem ?

    We're getting the same issue.

    img_5770.png.jpg
    05-11-2017 02:10 PM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 09-16-2017, 04:45 PM
  2. Which is the official Windows Central app for WM10?
    By StyxBoatman in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 03-19-2017, 10:45 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-13-2017, 09:56 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-13-2017, 08:38 AM
  5. Sideloading apps to windows 10 mobile
    By ML10 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2017, 12:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD