1. Philip Hamm's Avatar
    When I use my chargers, either 110V plug-in or car chargers, the LED glows red when the Blu phone is charging or green when it is 100% charged. But when I use the charger that came with the phone, the LED blinks. Is it supposed to blink like this on the in-box charger? It's the only charger I've ever seen do this with this phone.
    07-28-2015 02:35 PM
  2. ttsoldier's Avatar
    Doesn't happen with mine.
    07-31-2015 01:00 PM
  3. Sportacus11's Avatar
    Could be your in-box transformer is during and is pulsing the power. Could be a bad cable...definatly not normal
    RumoredNow likes this.
    08-09-2015 05:15 PM
  4. grahamf's Avatar
    I'm thinking it can recognize an official charger. My current 435 (to be replaced by the HD LTE on Wednesday) by default popped up an alert that I was not using an official charger and thus my phone may charge slower, even on higher power chargers.
    RumoredNow likes this.
    10-03-2015 09:20 PM

Similar Threads

  1. WARNING! Before updating to W10 PLEASE read this.
    By AndyCalling in forum Windows 10
    Replies: 15
    Last Post: 07-30-2015, 02:11 AM
  2. Where is my Google Mail?
    By Ali Akbar 7 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2015, 03:46 PM
  3. OneDrive Folder share with Bussiness Account?
    By gdgtsandmore in forum OneDrive
    Replies: 0
    Last Post: 07-28-2015, 02:32 PM
  4. Win 10 desktop integrate with WP10 or WP8.1?
    By jschipmann in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2015, 02:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD