1. misterphipps's Avatar
    Hi folks,

    I've had a Purity Pro headset for about a year. The build quality isn't great a year down the line, but the really annoying thing is my play button has stopped working.

    A few days ago, it got super sensitive - pressing it once thought I pressed it twice and started to call random people. And now it isn't working at all. Other buttons, volume for instance, don't seem to be affected. Resetting to factory settings isn't helping.

    I'm running them from a Nokia 1520 and Windows 8.1 Preview.

    My question is: Has anyone had a similar issue, or should I relate this to the 8.1 Beta and hope it fixes itself. I doubt it's in warrantee any more.

    Thanks.
    07-05-2014 03:25 AM
  2. MTWIZARD7's Avatar
    It's not an issue with Windows 8.1
    I had the same issue with the button failing.

    I complained to Nokia and had the Purity Pro replaced under warranty.

    MTWIZARD7
    Hope this helps
    07-09-2014 02:20 PM
  3. peteco0403's Avatar
    I have the same problem, 8.1 preview. Not sure is software related. Also, the sound keeps cutting off, never had a problem before.
    07-16-2014 09:21 PM
  4. taturo's Avatar
    Hi,
    I'm having the same problem, play button it's not working anymore, all other buttons are working just fine.
    I really like my wireless Purity Pro and I don't want to give up using them.
    Has any of you resolved this issue?
    Obviously the warranty does not apply anymore because I bought them about 18 months ago. Is there any place that it can be fixed?

    Thank you for you help!!
    09-08-2015 03:14 PM
  5. Senordingdong2K's Avatar
    It seems to be a very common problem with this set. Expect the battery to fail next.
    Nothing short of poor quality control.
    Nokia really did put their name to some seriously inferior items before their demise.
    02-03-2016 04:25 AM

Similar Threads

  1. Nokia Lumia 521 "get media content now" not working
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2014, 11:17 PM
  2. battery usage report not showing battery life estimate, help!
    By benchallenger in forum Microsoft Surface Pro 3
    Replies: 7
    Last Post: 07-07-2014, 02:01 AM
  3. Album Artwork not showing up
    By Ayman Jaddaa in forum Groove Music
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2014, 11:34 AM
  4. Trapster..Alerts Not Playing
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2014, 10:34 PM
  5. surface pro 3 battery report not giving estimates
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2014, 09:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD