1. xdesdx's Avatar
    Anyone else have a Vector Luna? I just got his watch from the other side of the world, brand new and I charged it and checked it. No damage or anything like that I could notice.

    But once I got the screen going it started playing up when I turn it on. I manage to connect it to the phone. But the screen has always been like it is. I have attached pics to show you.

    I have restarted it many times, even removing the app on my 950XL few times. Did restarts many times and nothing.

    Anyone got any advice. I have emailed the developer and I can also try getting a replacement. Any advice?wp_20161014_12_29_25_pro-2-.jpgwp_20161014_13_49_07_pro.jpgwp_20161014_13_49_24_pro.jpgwp_20161014_13_49_37_pro.jpg
    10-13-2016 08:02 PM
  2. Scienceguy Labs's Avatar
    Wow. I'm sorry to see that. Definitely looks like something you'll have to take up with whomever you bought the watch from and get a replacement. Hopefully, it's not gonna be a major pain. Good luck.
    10-13-2016 11:03 PM

Similar Threads

  1. Major Problem with my X3
    By Iain_S in forum Windows Phones
    Replies: 16
    Last Post: 10-16-2016, 11:54 AM
  2. Touch/Screen sensitivity
    By TgeekB in forum Windows Phones
    Replies: 4
    Last Post: 10-14-2016, 10:29 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-14-2016, 02:19 AM
  4. Flickering Screen brightness
    By spoonxii in forum Windows Phones
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2016, 01:41 PM
  5. Problem with Windows 10 14942 Build graphics
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2016, 08:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD