1. bvsrn's Avatar
    I got my display dock recently, but when i connected to the TV, only video is coming on it but sound still comes from my phone. I am on latest insider build. I already updated my docks firmware as well. Anyone tried using display dock with latest insider builds? Is the sound part working?
    07-03-2016 10:39 PM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    I got my display dock recently, but when i connected to the TV, only video is coming on it but sound still comes from my phone. I am on latest insider build. I already updated my docks firmware as well. Anyone tried using display dock with latest insider builds? Is the sound part working?
    check this thread: http://forums.windowscentral.com/win...ml#post3512335
    07-04-2016 05:17 AM
  3. bvsrn's Avatar
    Didn't find anything on the thread related to dock issues....
    07-06-2016 05:47 AM
  4. Bobvfr's Avatar
    When I plug my phone into my dock that is in turn plugged into HDMI1 on my monitor the sound works with no problems (HDMI2 is my normal PC) but then my monitor has built in speakers.

    If you use speakers plugged into your PC or sound card, I wouldn't expect them to work as you are not going the right route. In other words the sound is going HDMI to your monitor so unless your speakers are also using that HDMI connection (Plugged into your monitor) they will not work.

    If I use the Wireless connection in the back of my TV I also get no sound as the output to the amp I have plugged in gets it's source from my Xbox One on HDMI 1 and not the wireless connection on HDM1 2, I would need to make a change to the sound output wiring (So plug a different source into amp to make it work).

    None of this may apply to you, but worth thinking through.



    EDIT, Sound does work through my TV, just had the volume turned down to 0 as we normally listen through the receiver mentioned.
    Last edited by Bobvfr; 07-06-2016 at 12:27 PM.
    07-06-2016 11:22 AM
  5. coolibop's Avatar
    ...
    Last edited by coolibop; 07-08-2016 at 02:19 PM.
    07-06-2016 11:38 AM

Similar Threads

  1. No CDMA support for the HP Elite X3
    By psustudent21 in forum HP Elite x3
    Replies: 17
    Last Post: 07-05-2016, 03:07 PM
  2. Does Mozo covers protect the display of the 950?
    By SL2 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 13
    Last Post: 07-05-2016, 11:22 AM
  3. Icon from out of box to Windows 10 redstone?
    By skiboysteve in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2016, 12:30 PM
  4. How to send apps from browser to windows 10 mobile?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2016, 05:26 AM
  5. BluWinJr LTE not detected by WDRT even when i select manually
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2016, 11:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD