1. KINGINI LABS's Avatar
    I updated the bios to latest version (i think version A03)

    Eversince then, dvp8 flashes a white screen when i boot the tablet. It appears for a sec after showing the dell logo. No issues once i login.

    Anyone facing this issue?
    12-26-2013 10:09 AM
  2. pankaj981's Avatar
    I don't see that issue with my DV8P. Have you updated to the latest Bay Trail chipset drivers from Dell?
    12-26-2013 10:14 AM
  3. KINGINI LABS's Avatar
    I checked the updates from my dell utility software. Looks like everthing is updated. Can you tell me if there is a version number for this chipset driver utility you are referring to?
    12-26-2013 10:25 AM
  4. pankaj981's Avatar
    12-26-2013 03:02 PM

Similar Threads

  1. Broken LCD /SCREEN - Lumia 1020
    By T1Cybernetic in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 17
    Last Post: 10-01-2014, 03:53 AM
  2. Screen protector
    By Sam Baker in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 22
    Last Post: 04-24-2014, 08:05 AM
  3. AT&T Lumia 1520 (RM-940) not picking up LTE
    By njblackberry in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 4
    Last Post: 12-26-2013, 02:59 PM
  4. Spice up your Windows Phone photography with Instafont, now with a special deal
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2013, 09:00 AM
  5. Photos with violet haze - with flash on
    By manomic in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-2013, 06:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD