1. Jakub JS's Avatar
    Hi guys!

    I have Windows 10 Insider Preview Build 10240.
    I noticed that I can't go on facebook or youtube using Microsoft Edge.
    And the Bing search doesn't work if I try to search something using the address bar.. but if I go on the bing.com, it works.
    Also all the embeded youtube videos doesn't work.

    Other websites work perfectly.
    I use the Google DNS and on other browsers I haven't this problem.

    Any ideas?

    Thanks
    07-19-2015 07:03 AM
  2. Jazmac's Avatar
    IMO, Edge is still a work in progress and not ready for prime time. At least on the desktop its not good. Ads kills the experience. But for you, drop google dns and see if it works any better.
    Jakub JS likes this.
    07-19-2015 10:44 AM
  3. Jakub JS's Avatar
    IMO, Edge is still a work in progress and not ready for prime time. At least on the desktop its not good. Ads kills the experience. But for you, drop google dns and see if it works any better.
    I removed the google DNS but nothing change.
    However, this bug is strange... all work great, except Youtube, Facebook and Bing Search..
    07-19-2015 06:12 PM
  4. Jazmac's Avatar
    I removed the google DNS but nothing change.
    However, this bug is strange... all work great, except Youtube, Facebook and Bing Search..
    Make sure you clear the cache and restart. Make sure none of the google stuff is left behind.
    Jakub JS likes this.
    07-19-2015 06:46 PM
  5. Compiux's Avatar
    I'm currently experiencing issues in Windows Phone 8.1. The preview is available but when I tap play (either on MetroTube or Internet Explorer) I get an error. Metrotube says "Can't play the video" and Internet explorer says "Decode Error"

    In general, the youtube experience for me is broken.

    *EDIT*
    /sighs
    Noticed it says "Microsoft EDGE" ... should read the whole tithe of the thread before posting. Sorry about that.
    Jakub JS likes this.
    07-24-2015 12:04 PM
  6. robinleck's Avatar
    Since installing build 10240, I have been having annoying issues with video & audio playback on my Asus tablet. Problems persist even with latest patches. Examples, Movies &TV app cannot play my downloaded videos... error 0x800705aa keep appearing. Feedback being sent and upvoted to MS. Third-party video player Media Player Classic playback videos in slow motion. Audio totally not working at all. Websites embedded videos like YouTube, Windows Central fail to playback. Hope and pray by 29th normal operation can resume !?!?
    mccririck likes this.
    07-24-2015 04:30 PM
  7. mccririck's Avatar
    Edge is garbage. I was trying to access this website with edge earlier and it was so bad, so slow, wasn't working properly at all, that I downloaded Firefox and it works perfectly. How Microsoft can take so long to get a browser working properly is beyond me. Hellish experience.
    Last edited by mccririck; 07-26-2015 at 05:53 AM.
    07-26-2015 05:38 AM
  8. Jakub JS's Avatar
    Sorry guys.. I forgot this topic. XD

    With the official release of Windows 10, I haven't anymore this problem on Edge. :)
    08-06-2015 04:05 AM
  9. Alejandro Rangel's Avatar
    I too have this problem, even in Chrome i cant open any of these.
    08-06-2015 12:31 PM

Similar Threads

  1. Why does my new Microsoft Lumia 640XL suddenly switch off?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2015, 08:56 PM
  2. Torn Between WP and Android!
    By Morty2264 in forum General Phone Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 08-10-2015, 10:24 PM
  3. 3 words that come to mind to sum up Apple, Microsoft and Google
    By Great deal in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 07-29-2015, 04:44 AM
  4. Facebook opens in browser
    By tarmanjit singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2015, 12:45 PM
  5. Why my wifi don't work?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2015, 05:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD