1. Windows Central Question's Avatar
    After upgrade to WinX, audio and video, in Media Player, Groove Music, and on You Tube using Edge browser, do not play properly. It's as if the audio and video jumps/skips and replays each split second back and forth, resulting in a buzzing like noise. It's like the progress slider is being wiggled back and forth really fast. On Chrome You Tube works fine. Other downloaded media players play files just fine. Just the Windows-based products are goofed up. Could be a result of the WinX download being interrupted by bad WiFi service, but how can I redo WinX install?
    08-12-2015 09:54 PM
  2. RumoredNow's Avatar
    You could use mediacreationtool to prepare a restore USB stick or DVD. Then do a clean install of 10. There might even be a "Repair" option...

    Be sure to back up your data first.

    Since some players work fine, I surmise it is not bad drivers.
    08-12-2015 10:11 PM

Similar Threads

  1. Why can't I get the Windows 10 solitaire collection to open?
    By WPCentral Question in forum Windows 10
    Replies: 9
    Last Post: 10-03-2016, 11:06 AM
  2. Mobile hotspot in 10512. Why release 10512 if this isn't working????
    By greg10e in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 31
    Last Post: 08-27-2015, 10:51 PM
  3. HELP accidentally deleted People App (and all contacts it seems)!
    By Viipottaja in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2015, 04:09 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-12-2015, 08:54 PM
  5. Windows 10 glitching in the past day, what should I do?
    By Windows Central Question in forum General Phone Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2015, 07:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD