1. yograut's Avatar
    Hi, i am getting this glitch while scrolling and website on edge mobile app. I am using 640 xl, Windows 10. Please find attachment. Any help is appreciated. Thanks.

    Posted via the Windows Central App for Android
    Attached Thumbnails 14628.jpg  
    04-04-2016 10:27 AM
  2. Indistinguishable's Avatar
    That does indeed seem like a glitch. Have you gone through the steps of reporting the bug to Microsoft?

    I'd suggest doing a soft reset to fix it. To do a soft reset, simply hold down the power button for about 15 seconds, or until the phone vibrates and restarts itself.
    04-04-2016 12:14 PM
  3. yograut's Avatar
    Thank you, i will try that.

    Posted via the Windows Central App for Android
    04-05-2016 08:00 AM
  4. lpj_640's Avatar
    Have the same problem, on lumia 640 (build .164). Soft and hard resets haven't fixed the issue for me

    Posted via the Windows Central App for Android
    04-07-2016 05:17 PM
  5. yograut's Avatar
    Thanks, i will try that

    Posted via the Windows Central App for Android
    04-07-2016 10:00 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-04-2016, 01:02 PM
  2. Why is my battery draining even while charging ?
    By Imr An in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2016, 02:10 PM
  3. Windows 10 mobile edge browser
    By stevenlolcz in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2016, 08:19 AM
  4. Why does my screen blink while streaming or looking at a video?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2016, 11:49 PM
  5. Fenice 3.0 gives you more control over your Twitter experience; snag a free copy while you can
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2016, 11:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD