1. elvard's Avatar
    It was working fine. When I click on the icon nothing happens. I have un/reinstalled. I can log in to the website fine. Anybody else seeing this?
    11-21-2016 06:17 AM
  2. elvard's Avatar
    Turns out it's Adblock & Lastpass
    11-28-2016 05:35 AM
  3. petvas72's Avatar
    I have both Adblock and Lastpass and it works ok for the moment.
    11-29-2016 12:54 PM
  4. elvard's Avatar
    It must be related to my MS account because They don't work on my work machine either. Hmm, I recently changed my sign-in password, I wonder if it's related . . .
    11-29-2016 07:04 PM
  5. elvard's Avatar
    YAY, Thankyou Microsoft, after this last update Edge extensions work again...
    12-10-2016 05:52 AM

Similar Threads

  1. are these phones working properly?
    By Bob Hanson in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 13
    Last Post: 11-24-2016, 06:25 AM
  2. my camera does not work anymore on my Lumia 1020
    By jason0979 in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 11
    Last Post: 11-22-2016, 10:49 PM
  3. Why is Equaliser not updating after Windows update on Lumia 535??
    By ChaseMihir in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2016, 04:45 AM
  4. Phone is not downloading updates
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2016, 04:23 AM
  5. tracert not resolving IP to DNS
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2016, 02:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD