1. rohan b's Avatar
    Hi!

    I am facing a weird issue with the YouTube website on the Edge browser. When I bought the laptop a month ago, it was working fine until two days back. My McAfee AV trial, which was bundled with the laptop, ran out and I uninstalled it. Since then only the YouTube website is looking all scrambled up. Please take a look at the attached screenshot;

    2017-07-13-13_32_40-greenshot.png

    What could be the issue? Any solutions for this? Ironically, the YouTube site is working fine in Internet Explorer. Please help!
    07-13-2017 03:24 AM
  2. Kot Prada's Avatar
    I have a lot of issues with YouTube. It's incredibly laggy and really heavy with new design.
    07-15-2017 07:45 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-26-2017, 03:20 AM
  2. Sync old SMS with Windows 10 on PC
    By nachin_007 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2017, 12:25 PM
  3. Films and Tv app opening in full screen mode
    By Chintan Gohel in forum Windows Insider Program
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2017, 09:06 AM
  4. Microsoft has identified the Surface Pro sleep issue and a fix is in the works
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2017, 02:30 PM
  5. Steam Spotlight: Z-Exemplar is a $5 PC shmup with retro looks and tons of content
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2017, 02:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD