1. woe3000's Avatar
    Hi I wonder if you could help me I have a lumia 640 LTE (UK) & i have started to get adware on my wp.8.1 (now upgraded to wp10 via insider program). I bought the phone 2 days ago & now its affecting my yahoo mail account - mypc's dont seem to be infected......any advice appreciated.
    Cheers
    Ian Roe UK
    10-27-2015 04:54 PM
  2. midnightfrolic's Avatar
    Hi I wonder if you could help me I have a lumia 640 LTE (UK) & i have started to get adware on my wp.8.1 (now upgraded to wp10 via insider program). I bought the phone 2 days ago & now its affecting my yahoo mail account - mypc's dont seem to be infected......any advice appreciated.
    Cheers
    Ian Roe UK
    If it's infected with malware as you've stated, I'd factory restore it and do not restore from any backups as they may also be infected. Delete any of your phone backups from OneDrive also just to be safe. Then upgrade to latest build again.
    10-27-2015 11:13 PM
  3. a5cent's Avatar
    You didn't get adware, nor are you infected by anything. You're just being served ads by a website that is targeting mobile browsers for advertisements. Hard resetting the device would achieve absolutely nothing.
    libra89 and RumoredNow like this.
    10-28-2015 07:54 AM

Similar Threads

  1. Why don't I have wifi on my Yoga Pro 3?
    By Windows Central Question in forum Lenovo Yoga 3 Pro
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2016, 01:33 PM
  2. Sign in on office apps for WM10
    By Chintan Gohel in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2015, 05:23 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-28-2015, 07:46 AM
  4. Why can't I take a take picture using the camera app on a Surface book?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2015, 07:38 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-28-2015, 07:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD