1. chaau's Avatar
    I have a Bluetooth entertainment system in my car. Sometimes when I drive and the phone pairs with the system it continues playing where it stopped. But very often it just doesn't. It is annoying, as the devices pair after a few seconds, and always when I am already on the road. This requires me unlocking the phone, starting the Groove app and pushing the play. The gadgets app us not helping, as it cannot push the play button.

    Does anyone have the same problem? Lumia 950 release ring.
    09-13-2016 05:53 AM
  2. chefster74's Avatar
    I'm having the same problem with Pandora. I'm on slow ring and it must have come from an update, as the phone worked perfectly fine before. Now It's actually gotten worse and not connecting in my car. I didn't hard reset after installing W10, maybe that would help or fix it. Grrrrrrrrrrrrr
    09-13-2016 01:35 PM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 09-18-2016, 10:59 AM
  2. I am using Lumia 640. Upgraded from windows 8.1 to 10. Display behaving weird.
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2016, 09:25 AM
  3. BSOD error message and involuntary restart after Anniversary edition
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2016, 09:24 AM
  4. Any app to use with Nikon DSLR?
    By Chintan Gohel in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2016, 01:08 AM
  5. Any way to check the battery level of connected bluetooth devices?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2016, 12:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD