1. RTGent's Avatar
    Greetings. I have been running Zune on my old Win 7 all-in-one desktop for a few years without any issues. I'm migrating to a new Win 7 computer and have started to set up my Zune/XBox Collection, Pass, etc. My new setup includes an HP Envy 27 monitor that has VGA, HDMI, and DisplayPort inputs; the computer has DVI and displayport outputs only. I had initially connected the monitor through a DVI adapter-to-VGA because I did not have an appropriate HD cable, and the Zune backgrouds looked and ran beautifully. However, I replaced the VGA connection with a displayport-to-displayport cable so I could get sound along with video on a single connection. The sound improvement is wonderful with the HP's built-ins, but now the Zune backgrounds do not launch -neither the album images, nor images when available. Is anyone else running Zune desktop with a displayport-connected monitor? What are your experiences? I've checked settings to see if I'm missing something, but the only thing I changed was the cable connection.

    I'm considering getting a displayport- or DVI- -to-HDMI cable to try, or maybe even an adapter because I have a supply of HDMI cables. Is anyone running any of these other combos and getting backgrounds launching? Thank you: any related, focused advice welcomed.
    04-11-2013 12:02 PM
  2. RTGent's Avatar
    Bump...
    Anyone? Thanks.
    04-17-2013 08:21 AM

Similar Threads

  1. Data Connection (and other) Issues with Quantum
    By zr2s10 in forum LG Quantum
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2011, 02:33 AM
  2. Zune Desktop Client sign-in issues
    By Luisraul924 in forum Zune
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2011, 12:26 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 04:22 PM
  4. Replies: 17
    Last Post: 06-12-2011, 12:25 PM
  5. Issues with data connection
    By Redbird1 in forum HTC HD 7 / 7s
    Replies: 6
    Last Post: 11-22-2010, 06:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD