1. Victor85's Avatar
    I'm having problems lately with Internet Explorer on 3G.
    Whenever I go to the page https://mijn.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet ( internet page for internet banking), I get the error message: We're having problems displaying this page. When I go to another page, the error message still exists.

    After a reboot the problem is gone and IE works fine again.
    These problems do not occur when I'm on Wifi.

    What could trigger this? Does IE have problems with https pages?
    Anyone who recognizes this?
    03-20-2013 05:12 AM
  2. Robert Carpenter's Avatar
    I have these problems all the time. All of a sudden webpages stop loading and the only thing that seems to fix it is a restart...
    03-20-2013 01:41 PM
  3. Victor85's Avatar
    Good to know that I'm not the only one..
    Its really frustrating indeed! Are there no other browsers which we can use?
    03-21-2013 03:14 AM
  4. eric12341's Avatar
    I get this sometimes, usually for me a refresh or a cache clear solves the problem. It most often occurs in low signal areas.
    Robert Carpenter likes this.
    03-21-2013 02:34 PM

Similar Threads

  1. issue with internet sharing on my radar 4g
    By en0x#AC in forum Windows Phone 7
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2012, 01:41 PM
  2. Problem with full screen on videos!
    By willied in forum Zune
    Replies: 7
    Last Post: 03-13-2012, 07:08 PM
  3. Problems with IMDB app on HTC Titan
    By XBWillem in forum HTC TITAN
    Replies: 18
    Last Post: 01-24-2012, 03:02 AM
  4. Problem with multimedia messages on my old focus
    By Zeidricht in forum Samsung Focus
    Replies: 9
    Last Post: 12-04-2011, 05:54 PM
  5. Problems with HTC apps on my trophy
    By spikeybadooks in forum HTC Trophy
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2011, 03:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD