1. Nick Black1's Avatar
    Hi guys,
    I've had my 8X for a few weeks now and I've managed to get over the dirty corners but another issue is bugging me. If I unlock my phone after a few hours or after being on the subway I often have a problem which is that using an existing internet explorer tab doesn't let me use 3G. I have to close the existing tabs and open a new one to get any 3G connection. otherwise the page just instantly refuses to load. Seems like something that should be easy to fix - any ideas?

    Thanks,

    Nick
    08-26-2013 08:30 AM
  2. shobhan03's Avatar
    I have a 8X too. I have never had this problem. First time heard about such problem
    08-26-2013 08:44 AM

Similar Threads

  1. Twitter mobile site not showing images properly in browser
    By Asrialys in forum Windows Phone 8
    Replies: 8
    Last Post: 05-24-2014, 05:08 PM
  2. 8.1 / Internet Explorer 11 showing mobile version of sites issue
    By Mellifluous in forum Microsoft Surface for Windows RT
    Replies: 10
    Last Post: 12-16-2013, 09:13 AM
  3. Can't log in to important website with new wp8 phone
    By bigpaulc in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2013, 07:09 AM
  4. Thanks for the access point update..fix the error
    By eugie in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2013, 04:17 AM
  5. Is Windows Phone in danger with Ballmer's retirement?
    By pantsaregood in forum Windows Phone 8
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2013, 01:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD