1. kiramon's Avatar
    So if I leave my phone in my pocket (specifically in my pocket...) for a long period of time (as in, if I'm at work) and then try to use it, it will have full coverage but absolutely no data until I do a soft-reset.

    This is the only thing happening with my phone, and so far having to reset it is the only thing I know that fixes it :-/
    04-11-2012 10:07 PM
  2. kiramon's Avatar
    I'm pretty sure it's when you lose signal and regain it that I lose data even when coverage comes back
    04-12-2012 05:48 AM
  3. trazer's Avatar
    Seems to be a problem with all the LTE Windows phones then? At least it's fixed easily but that is still a big issue. I never use data and have it off all the time due to worry about going over.

    If you manually toggle data off and then back does it work, or do you still have to reboot?
    04-12-2012 11:44 AM
  4. kiramon's Avatar
    Toggling data doesn't work; toggling Airplane mode on/off does, however.

    They gave me a new phone at the store so we'll see if it was the phone or me. They gave me a new sim card first and that didn't help.
    04-12-2012 01:24 PM
  5. kiramon's Avatar
    happens on new phone too...probably phone issue.
    04-13-2012 01:32 PM
  6. kiramon's Avatar
    Is this happening only to me? Did my store just get a bad batch
    04-13-2012 11:16 PM
  7. Fleon's Avatar
    This is why I didn't get the Titan II. My original Titan had similar data issues.
    04-19-2012 10:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD